Kaspersky Lab introduceert MSP-programma

2 mei 2017

Met de introductie van een MSP-programma biedt Kaspersky Lab managed service providers nu de mogelijkheid om zijn geavanceerde beveiligingsoplossingen zowel Kaspersky Endpoint Security Cloud, Kaspersky Endpoint Security for Business Basic en Kaspersky Security for Virtualization als managed service aan hun klanten aan te bieden. 

MSP’s hebben de keuze uit een on-premise-oplossing of een cloudoplossing, waarmee ze vanuit één security center de beveiligingsservices van al hun klanten beheren. Daarbij kunnen ze profiteren van aantrekkelijke flexibele maandabonnementen, volumekorting of ‘pay-as-you-go-modellen’. Ze worden ook uitgebreid door Kaspersky Lab ondersteund, zowel technisch als op het gebied van training en marketing en sales. Zo zijn ze in staat hun business uit te breiden met krachtige, betrouwbare en flexibele beveiligingsservices zonder zelf grote investeringen te doen.

De wereldwijde markt voor managed security services zal de komende vijf jaar sterk groeien, met een cumulatief jaarlijks groeipercentage van 15,8%. In 2020 zal er naar schatting 29,9 miljard dollar in de branche omgaan*. Kaspersky Lab speelt naadloos in op de toenemende behoefte aan managed security met de lancering van zijn MSP-programma.

“Ook in de Benelux zien we dat steeds meer midden- en kleinbedrijven ervoor kiezen hun security uit te besteden aan experts. We verwachten dan ook veel van het MSP-programma. We hebben goed gekeken naar de verwachtingen van onze MSP-partners en het programma door een aantal van hen bij klanten laten testen. De reacties zijn erg positief: onze managed security service past perfect in hun portfolio. Ook over de werking van het security center, het beheer en de rapportage zijn ze heel tevreden”, aldus Martijn van Lom, General Manager Benelux van Kaspersky Lab.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This