WatchGuard lanceert cloud-ready access point AP322

25 april 2017

WatchGuard Technologies kondigt de AP322 aan, een nieuw cloud-ready access point. De AP322 is dankzij zijn IP67-gecertificeerde behuizing en ondersteuning voor zowel 802.11ac als 3×3 MIMO geschikt voor veeleisende buitenomgevingen, zoals stadions, winkelcentra en scholen.

De WatchGuard AP322 kan gelijktijdig 5GHz- en 2.4GHz-frequenties faciliteren, met snelheden tot respectievelijk 1.3 Gbps en 450 Mbps. Deze hoge verbindingssnelheden zorgen voor snellere downloads en een responsiever internet. Dankzij de driedimensionale MIMO-radio’s (3×3 MIMO) biedt het access point meer bandbreedte en betere prestaties bij gelijktijdig gebruik door grote groepen gebruikers. Twee gigabit Ethernet-poorten maken de aansluiting van een extra access point mogelijk. De AP322 is voorzien van Power-over-Ethernet (PoE).

De AP322 maakt gebruik van WatchGuard’s schaalbare cloudbeheerplatform Wi-Fi Cloud. In combinatie met access points van WatchGuard levert het Wireless Intrusion Prevention System (WIPS)-security, analytics en marketing- en engagementtools.

De AP322 van WatchGuard Technologies

Pin It on Pinterest

Share This