Samenwerking biedt resellers mogelijkheid Gigaset pro-toestellen aan te bieden op leasebasis

24 april 2017

Gigaset pro benoemt GRENKE tot Solution Partner. Deze samenwerking stelt resellers in staat de communicatieoplossingen van Gigaset pro op leasebasis aan te bieden aan midden- en kleinbedrijven. Zo kunnen mkb’ers direct gebruikmaken van hoogwaardige telefoniesystemen, zonder dat ze daarvoor eerst een forse investering moeten doen. De samenwerking gaat in eerste instantie alleen op voor Nederland; mogelijk breidt de dienst na verloop van tijd uit naar de rest van Europa.

De aanschaf van hardware, apparatuur of kantoormeubilair is voor midden- en kleinbedrijven vaak een aanzienlijke kostenpost. Daarom maakt GRENKE het resellers mogelijk om dit soort zaken op leasebasis beschikbaar te maken voor de eindgebruiker. Als nieuwe Solution Partner zijn vanaf 1 april 2017 voortaan ook de professionele communicatieoplossingen van Gigaset pro te leasen via GRENKE. Dat versnelt niet alleen de besluitvorming van klanten doordat zij – in tegenstelling tot bij een hoge aanschafprijs – alleen te maken hebben met lage maandbedragen.

Naast het ter lease aanbieden van Gigaset pro-oplossingen, profiteren resellers van nog meer oplossingen van GRENKE zoals eSignature, een partnerportal en de dealer webtool. Deze gratis webtool vergemakkelijkt lease business dankzij het berekenen van offertes en online doorgeven van aanvragen, tot het direct printen en e-mailen van klantcontracten.

Sander Werkhoven, Sales Manager bij GRENKE: “Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn wij afhankelijk van goede samenwerkingen met onze partners. De samenwerking met Gigaset pro stelt ons in staat onze klanten te voorzien van kwalitatieve professionele communicatieoplossingen. We zijn dan ook erg blij door Gigaset pro erkend te worden als Solution Partner.”

Gerard van der Roest, Head of Sales Benelux bij Gigaset pro: “Omdat we bij Gigaset pro veel belang hechten aan goede samenwerkingen met partners, hebben we verschillende partnerprogramma’s. De Solution Partner-status verstrekken we bijvoorbeeld aan bedrijven die de functionaliteit van Gigaset pro’s producten weten te ondersteunen en te verbeteren. De benoeming van GRENKE als zo’n Solution Partner biedt resellers kansen om onze producten gemakkelijker te verkopen en om klantenbinding op te bouwen en uit te breiden, daarnaast kan de reseller nu ook Gigaset Pro devices laten leasen met of zonder een Hosted oplossing, de klant hoeft dan niet meer namelijk te investeren.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This