BPdelivery introduceert BPConnect

20 april 2017

BPdelivery lanceert BPConnect, een software oplossing waarmee bedrijven, die tot hetzelfde branchenetwerk behoren aan elkaar gekoppeld kunnen worden zonder tijdrovende netwerkactiviteiten te ondernemen. BPConnect helpt gebruikers te ontdekken welke bedrijven bepaalde interesses of focusgebieden hebben. Denk hierbij aan bedrijven die mogelijk willen investeren, maar ook aan partijen waarmee een strategische samenwerking kan worden aangegaan.

BPConnect geeft bedrijven de mogelijkheid contacten te leggen met andere bedrijven op basis van slimme matches. Aangezien beide bedrijven lid zijn van hetzelfde branchenetwerk, leggen zij geen ongerichte contacten. Wilt u zelf op zoek gaan naar zinvolle contacten die uw bedrijf verder kunnen helpen? Dan kunt u ook zelf actief een connectie aanvragen met bedrijven die uw interesse delen of faciliteren.

Privacy

Met privacy hoog in het vaandel zijn uw gegevens volledig afgeschermd totdat u zelf een connectie met een ander bedrijf accepteert. Loopt het contact uiteindelijk niet zoals u wenst? Dan kunt u zelf ook het contact weer verbreken.

BPConnect heeft hiermee op het eerste oog wellicht iets weg van LinkedIn. BPdelivery wijst erop dat LinkedIn echter niet is gericht op bescherming van de privacy van gebruikers. Zij maken immers een compleet profiel aan dat door anderen kan worden ingezien en waarmee anderen hen direct kunnen benaderen. Met BPConnect worden uitsluitend bedrijven aan elkaar gekoppeld. De personen binnen die bedrijven blijven afgeschermd totdat een wederzijdse connectie is ontstaan. Alleen daarna worden alle gegevens en contacten binnen het bedrijf zichtbaar.

In de onderstaande video wordt meer uitleg gegeven over BPConnect.

Pin It on Pinterest

Share This