Huawei maakt deals bekend met Global Switch en Colt DCS

7 april 2017

Huawei maakt bekend deals te hebben gesloten met datacenterprovider Global Switch en datacenterbouwer Colt Data Centre Services (Colt DCS). Beide bedrijven gaan technologie van Huawei inzetten.

De deals zijn door Huawei aangekondigd op de CeBIT. Global Switch gaat apparatuur van Huawei inzetten om zowel de operationele bedrijfsvoering als het onderhoud van zijn colocatiefaciliteiten efficiënter te maken. Tegelijkertijd wil het bedrijf de operationele expenditure (OPEX) van zijn datacenters terugdringen.

Huawei levert modulaire datacenteroplossingen waarin technologieën zoals iPower, iCooling en iManager verwerkt zijn. Het Chinese bedrijf wil Global Switch helpen datacenters te bouwen die intelligent onderhoud en beheer ondersteunen.

Huawei heeft een deal gesloten met Global Switch (bron: Huawei)

Huawei heeft een deal gesloten met Global Switch (bron: Huawei)

Colt DCS

Colt DCS wil Huawei apparatuur inzetten om te voldoen aan steeds strengere wordende eisen voor dynamische, kostenefficiënte en klantgerichte datacenterinfrastructuur in het cloud tijdperk. Detlef Spang, CEO van Colt DCS, meldt dat klanten flexibiliteit zoeken in de constant veranderende omgeving van cloud compouting. Hij benadrukt dat traditionele datacenters voor de uitdaging staan de snel veranderende industrietrends bij te houden. Alleen door de laatste technologieën te omarmen kunnen datacenterproviders volgens Spang goed blijven presteren.

Huawei heeft een deal gesloten met Colt Data Centre Services (bron: Huawei)

Huawei heeft een deal gesloten met Colt Data Centre Services (bron: Huawei)

Pin It on Pinterest

Share This