Zerto lanceert Technical Alliances Programma voor integrale business continuity/disaster recovery-oplossing

3 april 2017

Zerto heeft zijn Technical Alliances Programma gelanceerd.  Hiermee wil Zerto complementaire ICT-leveranciers aantrekken om geïntegreerde hybride cloud en business continuity/ disaster recovery (BC/ DR)-oplossingen mee op de markt te brengen. Bedrijven die deelnemen aan het ZAP Technical Alliance Program zijn Microsoft, AWS, IBM, HPE, Nutanix, Pure Storage, Quantum Corporation, Nimble Storage, ExaGrid, Infinidat, Kaminario, Pivot3, Tegile, Embotics en Turbonomics.

Het Zerto Alliance Partner (ZAP) Programma for Technical Alliances biedt gelijkgestemde leveranciers van infrastructuurcomponenten en software alle hulpmiddelen die zij nodig hebben om organisaties integrale oplossingen te bieden voor mobiliteit en bescherming van bedrijfsapplicaties in publieke, private en hybride clouds. Met dit nieuwe programma voegt Zerto nu ook leveranciers van ICT-oplossingen toe aan zijn partnernetwerk, dat reeds value added resellers (VAR’s) en cloud service providers (CSP’s) omvat.

“Steeds meer bedrijven stappen over op Microsoft Azure. Onze relatie met Zerto wordt hierdoor met de dag hechter. Dit biedt onze klanten enorme toegevoegde waarde”, zegt Feliz Montpellier, worldwide leader Global ISV Alliances bij Microsoft. “De oplossing van Zerto voor Microsoft Azure biedt onze klanten toegang tot BC/DR-functionaliteit en mogelijkheden voor hybride clouds. De gecoördineerde go-to-marketinitiatieven helpen daarnaast om innovatieve producten op de markt te brengen waarmee onze klanten meer waarde uit hun ICT-investeringen kunnen halen.”

Het ZAP-programma is een jaarlijks hernieuwd partnerprogramma. Partners die samen met Zerto strategische marktinitiatieven willen ontplooien, kunnen deelnemen op Silver-, Gold- of Platinum-niveau. Al naar gelang hun status krijgen zij toegang tot hulpmiddelen, ondersteuning en diensten die hen helpen om de time-to-market te verkorten en hun klantenkring uit te breiden.

“Nutanix loopt voorop als het aankomt op het ondersteunen van wereldwijde organisaties tijdens de overstap naar Enterprise Clouds. Deze omgevingen combineren de flexibiliteit en schaalbaarheid van publieke clouds met de voorspelbaarheid en mate van controle van een infrastructuur op locatie”, zegt Venugopal Pai, vice president Alliance & Business Development bij Nutanix. “Het doet ons een genoegen om onze krachten met Zerto te bundelen en klanten te helpen met het beschikbaar en veilig houden van hun bedrijfskritische systemen en data tijdens de implementatie van een Enterprise Cloud.”

“Strategische samenwerkingsverbanden vormen sinds jaar en dag een pijler van Zerto’s succes”, zegt Peter Kerr, director Technical Alliances bij Zerto. “De uitbreiding van het Zerto Alliance Partner (ZAP) Programma for Technical Alliances biedt zowel Zerto als zijn partners meerwaarde. Het stelt ons in staat om samen te groeien en onze gemeenschappelijk klanten effectiever te bedienen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This