Bart Meursing benoemd tot VP Sales OutSystems Benelux

3 april 2017

OutSystems, leverancier van het gelijknamige low-code softwareontwikkelplatform, stelt Bart Meursing (43) aan als Regional Vice President Sales Benelux. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere groei van OutSystems in de Benelux-regio, het uitbreiden van partnerships en het verder versterken van klantrelaties. Meursing neemt het stokje over van Willem van Enter, die na een bijzonder succesvolle periode de EMEA-regio van OutSystems onder zijn hoede heeft gekregen. 

Meursing is ruim 15 jaar werkzaam in de technologiesector en heeft verschillende sales- en managementfuncties bekleed, onder meer bij Sun Microsystems, BMC Software, EMC en Fuze. Met deze staat van dienst is hij bij uitstek de man om het snelgroeiende OutSystems te leiden. OutSystems, dat 2016 afsloot met een recordgroei naar 100 miljoen dollar wereldwijd, ziet de adoptie van low-code ontwikkelplatformen snel toenemen. Dit als gevolg van de sterk stijgende vraag naar webapps, mobiele apps en de noodzakelijke vervanging van bestaande softwaresystemen binnen bedrijven.

“De behoefte van organisaties om snel onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige applicaties en systemen te bouwen, is groter dan ooit. Wij en onze partners zien dat terug in de groeiende interesse voor het OutSystems ontwikkelplatform. Bart Meursing zal de onstuimige groei van het bedrijf in de Benelux verder managen en dat is hem zeker toevertrouwd. Bij bedrijven als Fuze en EMC heeft hij bewezen een geboren leider te zijn die een team uitstekend laat presteren, die bruggen kan bouwen en het beste uit mensen weet te halen”, aldus Willem van Enter, vicepresident EMEA bij OutSystems.

“Ik ben erg enthousiast deel uit te maken van het OutSystems team”, zegt Bart Meursing, Regional Vice President Sales Benelux bij OutSystems. “Ons low-code-ontwikkelplatform geeft onze klanten de mogelijkheid om hun digitale transformatie te versnellen waardoor ze zich echt kwalitatief kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Een indrukwekkende lijst van klanten, waaronder Vopak, RET, ING, Koopman, Crédit Agricole en Wasco, maakt al gebruik van OutSystems. Aan mij de schone taak om samen met het team en onze partners hier een aantal klinkende namen aan toe te voegen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This