Vertiv introduceert volledig geïntegreerd systeem voor micro-datacenters

22 maart 2017

Vertiv introduceert de Vertiv SmartCabinet in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De Vertiv SmartCabinet is een innovatieve benadering voor de installatie van micro-datacenters met een complete IT-infrastructuur in een volledig geïntegreerde kast. Verpakt in één simpel, slim systeem omvat deze plug-and-play-unit Thermal Management, stroomdistributie, monitoring, infrastructuurbeheer, en een zeer efficiënte Liebert UPS.

“Micro-datacenters aan de rand van het netwerk zijn essentieel voor veel bedrijven. Echter, het snel uitrollen en inrichten van installaties, om te voldoen aan de groeiende vraag, is momenteel een steeds groter wordend probleem”, aldus Appal Chintapalli, vice president van integrated rack systems bij Vertiv in EMEA. “De volledig geïntegreerde SmartCabinet, die alle benodigdheden voor een micro-datacenter samenbrengt in één enkele kast, zorgt ervoor dat er geen complexe computerruimten meer gebouwd hoeven te worden, terwijl de installatie van het systeem wordt vereenvoudigd. Deze kast is een must have voor micro-datacenters met beperkte ruimte, maar ook voor bedrijven die hun serverruimten en lokale knooppunten snel willen upgraden ter ondersteuning van toegenomen datastromen voor het leveren van content, zoals mobile computing en het Internet of Things.”

De SmartCabinet wordt geprefabriceerd, geconfigureerd en getest in de Vertiv fabriek en het testcentrum om de systeemcompatibiliteit te waarborgen en tegelijkertijd te zorgen voor de hoogste efficiëntie en betrouwbaarheid. Het systeem is klaar voor gebruik vanaf dag één en dankzij het compacte ontwerp is er geen speciale IT-ruimte nodig. De SmartCabinet is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, zoals voor telecommunicatielocaties, winkels en filialen, en voor bedrijven uit alle sectoren, waaronder onderwijs, zorg, financiën, overheid, transport en bedrijven die de outsourcing van bedrijfsprocessen verzorgen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This