Open Compute Project lanceert OCP Marketplace

9 maart 2017

Het Open Compute Project lanceert een online marktplaats waar officiële OCP-geaccepteerde hardware te vinden is: de OCP Marketplace. Daarnaast biedt de marktplaats ook ruimte voor hardware die geïnspireerd is op de specificaties en ontwerpen van het OCP.

De marktplaats bevat momenteel ongeveer 70 OCP-producten die kunnen worden aangeschaft. Deze producten worden geleverd door een zestal leveranciers:

  • Dell
  • Edgecore Networks
  • HPE
  • Penguin Computing
  • QCT
  • Wiwynn

Het gaat hierbij om producten in de categorieën Rack & Power, Network, Integrated Solution, Storage en Server. De producten dragen daarnaast verschillende statussen: OCP Accepted (9), OCP Accepted Candidate (14), OCP Inspired Candidate (1) en OCP Inspired (6). Om de status OCP Accepted te verkrijgen moet een fabrikant het intellectueel eigendom van een product overdragen aan de OCP Foundation. Bij OCP Inspired producten is dit niet nodig.

De OCP Marketplace van het Open Compute Project

De OCP Marketplace van het Open Compute Project

Pin It on Pinterest

Share This