Mitel Bereikt Mijlpaal Drie Miljoen Cloud Abonnees

28 februari 2017

Mitel, leverancier van bedrijfs-, cloud- en mobiele communicatie, heeft in 2016 meer dan één miljoen nieuwe cloud gebruikers aangesloten waardoor het bedrijf als eerste in de markt de mijlpaal van drie miljoen cloud abonnees bereikt. Het bedrijf is de nummer één in bedrijfs- en cloudcommunicatie met meer dan twee keer zoveel abonnees als de grootste concurrent. 

Met het uitbreiden van de wereldwijde footprint, versterkt Mitel zijn cloud aanbod waardoor nog meer bedrijven en multinationals toegang hebben tot de diensten van de cloudcommunicatie leverancier. Eén op de vier cloud gebruikers maakt al gebruik van Mitel en een recent rapport van Gartner laat zien dat Mitel de hoogste score heeft als het gaat om tevredenheid op het gebied van hybride unified communications.

“Bedrijven over de hele wereld wenden zich tot cloud communicatie zodat hun werknemers eenvoudiger met elkaar kunnen communiceren. Cloud communicatie zorgt tevens voor een verbetering van de klantenservice en voor het vereenvoudigen van IT-beheer,” zegt Jon Brinton, EVP en president van Mitel Cloud Division. “Mitel levert de stabiliteit en expertise om bedrijven in hun eigen tempo te begeleiden naar hybride en volledige cloudoplossingen met de zekerheid dat hun investering toekomstbestendig is.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This