Leon Lips en Maikel Bouricius versterken het team van Asperitas

22 februari 2017

De Nederlandse cleantech start-up Asperitas breidt zijn team uit met Leon Lips en Maikel Bouricius. Lips wordt verantwoordelijk voor het op de markt brengen van nieuwe oplossingen van Asperitas, terwijl Boucirius leiding geeft aan het marketingteam.

Leon Lips (bron: Asperitas)

Leon Lips

Leon Lips is in februari toegetreden tot Asperitas. Lips is een bekende in de IT- en cloud industrie. Voorheen was Lips ICT Solution Director en business developer bij Huawei Technologies, en operations manager bij KPN.

Maikel Bouricius (bron: Asperitas)

Maikel Bouricius

Boucirius was voorheen marketingmanager bij Green IT Amsterdam, een samenwerking met tech bedrijven. Bij Green IT Amsterdam was hij betrokken bij verschillende internationale projecten op het gebied van smart energy, smart IT en groene datacenters, waaronder de ontwikkeling van de Green Datacenter Campus in Amsterdam.

Asperitas lanceert op de internationale Cloud Expo Europe en Data Centre World op 15 maart in het Britse Londen zijn eerste Immersed Computing oplossing: de AIC24. Dit is een gesloten plug and play module met een vloeistofgekoeld systeem dat gebruik maakt van natuurlijk convectie. Asperitas stelt dat de oplossing de energie footprint van IT en infrastructuur met minimaal 50% kan reduceren, terwijl tegelijkertijd de IT-efficiëntie wordt geoptimaliseerd.

Pin It on Pinterest

Share This