Deveo gaat samenwerking aan met Alibaba Cloud

16 februari 2017

Code hosting en collaboratieplatform Deveo bundelt zijn krachten met Alibaba Cloud, de cloud computing tak van de Chinese IT-gigant Alibaba Group. Hiermee wordt Deveo het eerste repository platform binnen de Alibaba Cloud Marketplace. Deveo biedt gratis private repositories aan, ondersteuning voor Git, Mercurial en Subversion versiebeheersystemen en WebDAV voor het opslaan van binaire bestanden.

Deveo“We zijn blij samen te werken met Alibaba Cloud om de beste tools te leveren die ontwikkelaars vanuit de cloud kunnen gebruiken”, zegt Ilmari Kontulainen, CEO van het Finse Deveo. “De eerste stap was het toevoegen van Deveo aan Alibaba Cloud’s marketplace, maar we kijken ernaar uit te discussiëren over een diepere samenwerking om de volledige DevOps tool stack met één druk op de knop beschikbaar te maken vanuit de cloud.”

Deveo heeft zich tien jaar lang gericht op de ontwikkeling van propriëtaire software om bekende grote bedrijven te ondersteunen. Het platform is lange tijd onderdeel geweest van de Finse DevOps organisatie Eficode. Deveo heeft zich in 2014 afgesplitst van Eficode en functioneert sindsdien als een onafhankelijke organisatie. “Deveo’s zusterorganisatie heeft al disruptieve innovaties in de mobiele betalingsindustrie geïntroduceerd”, aldus Kontulainen. “We hopen eveneens disruptieve innovaties te vinden in de DevOps tool sector in samenwerking met Alibaba Cloud.”

Pin It on Pinterest

Share This