SAP benoemt Angela Mazza tot SAP Business Lead in EMEA-Noord

30 januari 2017

SAP stelt Angela Mazza aan als Regional President EMEA North. In deze rol coördineert zij de groei-initiatieven voor het platform, de applicaties en businessnetwerken van SAP in Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, België, Luxemburg, Nederland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en de Baltische Staten.

Angela Mazza was voorheen Chief Operating Officer voor SAP in de MEE-regio (Midden en Oost Europa). In haar nieuwe functie als Regional President EMEA North vervangt ze Darren Roos, nu Global President S/4 HANA Public Cloud. Mazza blijft rapporteren aan President EMEA & MEE, Franck Cohen.

Duidelijke visie

Angela Mazza behoudt een duidelijke focus voor 2017: “De wereld veranderde nog nooit zo snel. Organisaties van diverse groottes hebben daardoor de behoefte aan een coherente visie op de vertaling van digitalisering en de cloud naar groeimogelijkheden. Dit is met name het geval in EMEA-Noord, waar de behoefte aan verandering wordt versterkt door een toenemende concurrentie en volwassenheid van de markt”, aldus Mazza. SAP helpt bedrijven dit doel te bereiken.

Angela Mazza is al geruime tijd werkzaam bij SAP. In 13 jaar bekleedde zij verschillende senior functies binnen diverse business units, waaronder als Vice President Large Enterprises, Vice President Strategic Customer Network, en Global Vice President Line of Business HR. Angela is daarnaast lid van SAP’s Global Extended Executive Team.

Pin It on Pinterest

Share This