Plantronics Manager Pro biedt krachtige analysediensten 

30 januari 2017

Plantronics introduceert de Plantronics Manager Pro v3.9. Deze SaaS-toepassing voorziet in operationele, historische en contextuele data over gesprekken en gebruikspatronen van de headset. Met de Plantronics Manager Pro kunnen klanten en channel partners diensten, zoals data-analyse en business intelligence gebruiken om trends te begrijpen, opties te evalueren, compliance te verzekeren en betere beslissingen te nemen. Daarnaast kunnen gebruikers problemen voorspellen en voorkomen voordat ze optreden in een fractie van de tijd die het normaal zou kosten met de verouderde methoden.

Plantronics Manager Pro maakt gebruik van een cloud-gebaseerde architectuur om een hoge kwaliteit van klantinteractie te realiseren en eenvoudig samenwerken mogelijk te maken. Niet-zakelijke headsets met slechte kwaliteit en beperkte akoestische bescherming dringen steeds vaker de onderneming binnen, waardoor gebruikers te maken krijgen met slechte ervaringen. Ze kunnen aan overmatig lawaai en soms aan gevaarlijke geluidsniveaus worden blootgesteld. Plantronics Manager Pro helpt audioendpoints te monitoren, te beheren en te onderhouden. Zodra gebruikers zeker zijn van een goede ervaring en bescherming, kunnen ze zich beter concentreren.

“Plantronics Manager Pro versie 3.9 toont duidelijk de transitie van Plantronics aan. De hardwareleverancier wordt een leverancier van een software-gericht platform dat klanten helpt hun gehele business te veranderen,” zegt Melanie Turek, Fellow en Vice President bij Frost & Sullivan. “Door gebruik te maken van deze nieuwe cloud-gebaseerde oplossingen kunnen IT- en lijnmanagers apparaten beheren en de gesprekskwaliteit verzekeren. Maar nog belangrijker, ze kunnen snel bedrijfsgegevens verzamelen en analyseren om bruikbare inzichten over personen, gebruik, afwijkingen, compliance, trends te verkrijgen. Het is interessant te zien dat Plantronics de stap naar business analytics maakt. Temeer omdat het een enorm potentieel heeft voor het mogelijk maken van echte digitale transformatie.”

“Elk bedrijf is afhankelijk van data-analyse voor het maken van strategische beslissingen. Maar de typen inzichten die samenwerking en de dienstverlening aan de klant op het moment van interactie verbeteren, zijn schaars,” aldus Christopher Thompson, vice president enterprise product marketing bij Plantronics. “Met Plantronics Manager Pro nemen we de volgende stappen om er zeker van te zijn dat klanten en collega’s de glimlach in de stem aan de andere kant van de lijn horen als ze met elkaar communiceren en samenwerken. Wij maken van de headset een intelligente data-aggregator.”  

Meer en beter inzicht

Plantronics Manager Pro v3.9, dat gebaseerd is op eerdere versies, heeft een aantal nieuwe functionaliteiten die verder gaan dan enkel eenvoudige rapportage om business intelligence en kostenbesparingen te realiseren. Beschikbare inzichten zijn:

  • Assetanalyse: managers kunnen hiermee de status zien van de implementatie, configuratie, re-configuratie en firmware updates van apparaten. Daarnaast kunnen ze niet-standaard firmware, software, softphone en communicatie client implementaties detecteren.
  • Gebruiksanalyse: biedt een schat aan functionele informatie om contactcenter- en IT-managers te helpen het gebruikspatroon van apparaten te begrijpen, inclusief alle gespreksgegevens, uitgaande en inkomende gesprekken, adoptie van apparaten en de frequentie van acties, zoals muten en volume aanpassen.
  • Gespreksanalyse: door te analyseren hoeveel en door wie gepraat wordt kan de kwaliteit van de gesprekken en de tevredenheid van klanten verbeterd worden. Ondersteuning vindt plaats door Plantronics DA Series USB-audioprocessoren.
  • Akoestische analyse: review de geschiedenis van akoestische events, zoals onverwachte luide geluiden tijdens gesprekken met klanten evenals de gemiddelde dagelijks blootstelling aan lawaai. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om organisaties, in het bijzonder contactcenters, te helpen en voor veiligheid voor de werknemers te zorgen. Ondersteund door de Plantronics DA Series USB-audioprocessoren geeft deze functie de prestaties aan van de in de Plantronics-headsets ingebouwde bescherming.

Waarde voor resellers en hun klanten

Plantronics Manager Pro is gebouwd op een zakelijke infrastructuur die de modellen van Plantronics-resellers en -distributeurs inzetten. Resellers kunnen terugkerende omzet uit software en diensten realiseren, de marges en voordelen verhogen en nieuwe klanten aantrekken.

Door de integratie met bestaande managed services-oplossingen, helpt Plantronics Manager Pro channel partners om waardevollere relaties met bestaande klanten op te bouwen en nieuwe klanten aan te trekken. Resellers kunnen op afstand de configuratie verzorgen, en de instellingen en firmware updaten. Bovendien kunnen ze klanten helpen vooruit te plannen, bekende configuratieproblemen elimineren en snel reageren op vragen.

Pin It on Pinterest

Share This