Zyxel lanceert snelle wifi-access point voor hotels, scholen en kantoren

25 januari 2017

Zyxel Communications introduceert de WAC5302D-S 802.11ac Access Point. Deze snelle wifi-oplossing kan eenvoudig op muren en plafonds van hotels, scholen en kantoren worden bevestigd. Gasten krijgen daardoor beschikking over sneller wifi.

Hotelgasten verwachten vandaag de dag snel en gratis internet tijdens hun verblijf. Hotels die gratis wifi bieden hebben daarom de meeste interesse van mensen die op zoek zijn naar een plaats om te overnachten. Hoteleigenaren willen graag hun gasten een goed wifi-netwerk bieden, alleen is het soms moeilijk om een goed netwerk te installeren. Volgens een recent onderzoek van Zyxel blijkt dat gemiddeld 65 procent van alle hotelgasten moet terugvallen op een 3G/4G netwerk, omdat het wifi in hun hotel slecht is. Het slechte wifi-bereik wordt meestal veroorzaakt doordat er draadloze access points in het pand zijn geïnstalleerd. Daarnaast moet de spreiding van de access point in goede orde worden gedaan. De nieuwe Zyxel WAC5302D-S adresseert deze problematiek en zorgt dat hotelgasten altijd beschikking krijgen tot een snel wifi-netwerk. Gasten hebben daardoor altijd toegang tot hun email, apps, social media en (4k) video.

Krachtig

Zyxel WAC5302D-S is voorzien van de beste hardwarecomponenten. Zo is de WAC5302D-S uitgerust met krachtige beamforming en slimme antenne technologie die verschillende mobiele devices zoals smartphones, notebooks en tablets snel detecteren en vervolgens het meest optimale wifi-signaal geven. De access point geeft een krachtig wifi-signaal dankzij ingebouwde Ethernet en Power over Ethernet (PoE) poorten. De WAC5302D-S kan ook worden ingezet als stroomvoorziening voor een smart-tv en/of IP-telefoon die bijvoorbeeld in een hotelkamer staan. Het unieke design van de WAC5302D-S maakt het eenvoudig om de access point overal te bevestigen.

“Vandaag de dag verwachten mensen dat ze altijd en overal verbonden kunnen zijn met het internet. Ze willen thuis en onderwerg altijd over de beste wifi beschikken. De WAC5302D-S access point is een netwerkbondgenoot van bedrijven die hun gasten van snel internet voorziet en de beste wifi ervaring geeft”, zegt Peter Bos, Head of Channel bij Zyxel Benelux.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This