Groei NFON zet door

25 januari 2017

In 2016 was NFON AG succesvoller dan ooit: de samenwerking met Deutsche Telekom wat betreft DeutschlandLAN NFON, talrijke productaankondigingen, de aanstelling van internationaal zwaargewicht Hans Szymanski als Chief Executive Office en de groei in sales maakten van afgelopen jaar het meest succesvolle jaar sinds de oprichting. “Tijdens ons 10-jarig jubileum kunnen we tevreden terugkijken op wat we met elkaar bereikt hebben,” zegt Hans Szymanski, CEO bij NFON AG.

Lancering van DeutschlandLAN NFON

In maart 2016 bezegelden NFON en Deutsche Telekom hun samenwerking op het gebied van IP-telefonie. DeutschlandLAN NFON biedt klanten van Deutsche Telekom een ‘made in Germany’ -clouddienst met de hoge kwaliteit die bij zowel Deutsche Telekom als NFON standaard is. In 2016 introduceerde NFON AG ook een aantal belangrijke producten voor de Duitse zakelijke markt: Neorecoding, de toekomstvaste oplossing voor professionele voice recording, Ndaks, de gebruiksvriendelijke integratie van gebouwtechnologie met intelligente communicatieprocessen, en Ncontactcenter, de contactcenter-oplossing voor professionele klantcommunicatie. “Met het groeiende productportfolio van kwalitatief hoogstaande innovatieve producten bedienen we zowel micro-, mkb- als grote bedrijven,” illustreert Hans Szymanski. “Voor een nog intensievere ondersteuning van onze partners zijn we gestart met NFON Partner-Box een interactieve webcast waar channel-partners direct in contact staan met NFON experts.”

Groei op alle fronten

Eind 2016 heeft NFON de twee bestaande locaties in München samengebracht in een nieuw hoofdkantoor aan de Machtlfinger Höfe. Na de verhuizing beschikt NFON AG over 2000 m2, waarmee de koers voor verdere groei in 2017 is gezet. Hans Szymanski: “Het betrekken van ons nieuwe onderkomen was de bekroning op het meest succesvolle jaar van NFON AG tot nu toe. Alle signalen staan op groei.” Tegelijkertijd is het aantal bedrijven in Europa die NFON inzetten toegenomen tot bijna 15.000, terwijl een dynamische jaar-op-jaar sales-groei van 44 procent werd gerealiseerd.

Welkom 2017

De internationalisatie zal een belangrijke rol blijven spelen binnen NFON AG, wat zal worden onderstreept door het betreden van nieuwe markten in Europa. NFON AG wil qua aantal werknemers uitbreiden naar 230 medewerkers (een plus van 34 procent) en organische groei van 39 procent bereiken. “We realiseren een constante en duurzame groei op alle terreinen, dankzij al onze medewerkers, en daar zijn we trots op – NFON is toonaangevend wat betreft digitalisering in Europa.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This