Gratis opslagdienst STACK van TransIP in België in vijf dagen naar 10.000 aanvragen

25 januari 2017

De gratis online opslagdienst STACK van internetdienstenleverancier TransIP is in België een enorm succes. Na de lancering op 19 januari 2017 hebben binnen enkele dagen al meer dan 10.000 belangstellenden STACK aangevraagd.

STACK biedt 1000 GB gratis online opslag. Daarmee is TransIP de eerste provider in België die online opslag in een dergelijke hoeveelheid kosteloos ter beschikking stelt. Met het opslagvolume kan de gebruiker foto’s, video’s en andere bestanden gemakkelijk op één centrale plek bewaren. Omar Benameur, CEO International bij TransIP, is blij met de grote belangstelling. “We hadden rekening gehouden met veel interesse, maar in vijf dagen meer dan 10.000 aanvragen overtreft al onze verwachtingen. We zijn nu hard bezig om alle aanvragen te verwerken. We waren hier technisch goed op voorbereid en zijn heel tevreden dat de uitlevering van de codes vlot verloopt. Een ruime meerderheid van de aanvragers heeft op dit moment hun invite code al gekregen.”

STACK is ontstaan vanuit de drijfveer dat opslag betrouwbaar en veilig moet zijn. TransIP slaat alle data op in Europa. Dit zorgt ervoor dat de dataopslag volledig conform de Europese privacywetgeving plaatsvindt. Verder heeft TransIP er bewust voor gekozen om STACK op verschillende manieren te beveiligen om zo de veiligheid van de data optimaal te waarborgen. Zo staan enerzijds alle data versleuteld opgeslagen in een datacenter in Amsterdam door middel van een AES-256 sleutel en is anderzijds ook al het verkeer van en naar STACK versleuteld via HTTPS.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This