Overzicht: 13 tools voor container management en automatisering

11 januari 2017

Containers zijn de toekomst van virtualisatie. Dit voorspelt 451 Research in een recente analyse van de containermarkt. Met de groeiende omarming van containers wordt het efficiënt kunnen integreren en beheren van containertechnologieën dan ook steeds belangrijker. Welke tools zijn er inmiddels beschikbaar voor container management en automatisering?

Kubernetes kwam onlangs in een OpenStack User Survey uit de bus als de meest populaire Platform-as-a-Service (PaaS) tool voor het beheren en automatiseren van containertechnologieën. Er zijn echter veel meer opties. Denk hierbij aan Apache Aurora, Docker Engine, ManageIQ en Weaveworks. Linux.com heeft een overzicht opgesteld met interessante beheer- en automatiseringtools voor containers. Dit overzicht is hier te vinden.

Pin It on Pinterest

Share This