IGEL benoemt Douglas Brown tot wereldwijd Technology Evangelist

11 januari 2017

IGEL Technology heeft aangekondigd dat Douglas Brown, een internationaal vermaard expert in virtualisatie- en cloudtechnologieën, is toegetreden tot het bedrijf als Global Technology Evangelist. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het vergroten van de bewustwording omtrent het merk IGEL onder de belangrijkste influencers binnen de wereldwijde end-user-computing-gemeenschap.

“In de technologie-industrie staat Douglas bekend als een vooraanstaande opiniemaker op het gebied van virtualisatie”, zegt Hans Vogel, Sales Director van IGEL Nederland. “We zijn verheugd om hem binnen te mogen halen als evangelist voor het merk IGEL en we zijn ervan overtuigd dat zijn kennis, expertise en netwerk bijzonder waardevol zullen blijken bij onze inspanningen om te bouwen aan de bewustwording van IGEL als toonaangevend innovator in endpoint management.”

Douglas Brown is CTO, President en oprichter van DABCC, Inc., de eerste en meest bezochte website gewijd aan alle elementen van virtualisatie, waarmee hij meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van virtualisatie en cloud- en server-based computing inbrengt. Voor de oprichting van DABCC was Brown Senior System Engineer bij Citrix Systems, Inc., waar hij Methodology-in-a-Box ontwikkelde, het toonaangevende deployment-systeem van Citrix dat meer dan een miljoen keer is gedownload. Tijdens zijn loopbaan bij Citrix werd hij uitgeroepen tot Systems Engineer of the Year 2002. Als oprichter van DABCC heeft hij vele onderscheidingen verdiend voor zijn bijdragen aan de IT-gemeenschap, waaronder Microsofts Most Valuable Professional-award 2005-2016, en ook won hij awards als Citrix Technology Professional (CTP) en VMware vEXPERT. Brown presenteert geregeld evenementen, zoals Citrix Synergy en VMworld, en schrijft al meer dan tien jaar over end-user-computing.

“IGEL heeft een krachtige boodschap te delen over de bepalende rol van zijn innovatieve endpoint management software in de toekomst van de cloud, mobiliteit en het internet der dingen binnen ondernemingen,” zegt Brown, “en ik verheug me erop om mijn bijdrage te leveren aan het vergroten van de zichtbaarheid van hun toonaangevende oplossingen onder channel partners en eindgebruikers.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This