Belgische datacenters in kaart gebracht in e-paper

4 januari 2017

Gedurende zes maanden heeft ConneXie informatie verzameld over de Belgische datacenters. Zij herbergen de informatie over de digitale toekomst van morgen en transporteren zettabits op een beveiligde manier naar hun wereldwijde bestemming.

In de laatste drie nummers van ConneXie is deze informatie verzameld en nadien gegroepeerd in een e-paper van 48 bladzijden. Een uniek document dat in België nog nooit werd gepubliceerd. De e-paper is mede opgesteld met medewerking van Belgium Cloud. Het document is aangevuld met bijdragen van specialisten in deze ‘digitale burchten’ van de toekomst, met hun visie op de nabije toekomst. ConneXie heeft 35 datacenters bij naam genoemd, een top 10 gemaakt en de beste vijf laten rangschikken door een professionele jury. De top drie kregen een award op de 4e editie van de Telecom Inspirience Awards.

Cloud Service Providers in beeld

Een dergelijk initiatief is nooit af. Op regelmatige basis zal ConneXie deze informatie aanvullen of aanpassen. Zo worden in 2017 de Cloud Service Providers in beeld gebracht. Zij ontwikkelen en plaatsen de diensten en oplossingen die we vroeg of laat allemaal zullen gebruiken. Heeft u hierover iets te melden, een oplossing of dienst voor te stellen, neem dan contact op met ConneXie.

De e-paper is hier te downloaden.

Pin It on Pinterest

Share This