Keytrade Bank beveiligt mobiele en online transacties met fraudepreventie-oplossingen van VASCO

22 december 2016

VASCO Data Security maakt bekend dat de toonaangevende Belgische online bank, Keytrade Bank, VASCO’s DIGIPASS for Apps met CRONTO-technologie heeft geïntegreerd. Zo beveiligt de bank de online en mobiele transacties van haar klanten.

De oplossingen van VASCO zijn geïntegreerd in de mobiele applicatie van Keytrade Bank. Dankzij de verzameling API’s die DIGIPASS for Apps met zich meebrengt, voegt Keytrade Bank essentiële functies als applicatiebeveiliging, authenticatie en elektronische handtekeningen toe aan haar mobiele en online applicaties. De integratie maakt het voor klanten mogelijk veilig in te loggen en transacties af te handelen met een hoog betrouwbaarheidsniveau en uitgebreid gebruiksgemak.

DIGIPASS for Apps is een software development kit (SDK) die ontwikkelaars in staat stelt beveiligingsfuncties zoals tweefactor-authenticatie, geolocatie, jailbreak, root-detectie en deviceID naadloos te integreren in hun mobiele applicaties. CRONTO-technologie maakt gebruik van een gekleurde hoge resolutie QR-code om de nieuwste cyberaanvallen af te weren, en biedt tegelijkertijd uitgebreid gebruiksgemak. Daarnaast voorkomt CRONTO-technologie geraffineerde online en mobiele fraude, zoals Man-in-the-Middle-aanvallen.

“Het bieden van het hoogste beschermingsniveau en gebruiksgemak zijn zeer belangrijk voor de relatie tussen Keytrade Bank en haar klanten,” zegt Vincent Questiaux, Chief Information Officer van Keytrade Bank. “Daarom kozen we ervoor om samen te werken met een gevestigde speler op het gebied van databeveiliging.”

“In 2017 zal het gebruik van mobiel bankieren verder stijgen”, zegt Scott Clemens, VASCO-president en Chief Operating Officer. “Keytrade Bank is hét toonbeeld van het nieuwe bankieren, waarbij het scheppen van vertrouwen één van de belangrijkste onderdelen is van zakendoen.”

Pin It on Pinterest

Share This