Flowmon en Gigamon vergroten beveiligingsinzicht in complexe netwerken

21 december 2016

Flowmon Networks en Gigamon gaan strategisch samenwerken om het inzicht in complexe netwerken te vergroten en de beveiliging te verbeteren. Daarvoor integreren beide bedrijven Gigamon’s GigaSECURE Security Delivery Platform met de NetFlow/IPFIX Collector en analysemodules van Flowmon.

Organisaties worstelen met de continuïteit van hun kritische services en informatiebescherming, omdat zowel netwerkinfrastructuren als cyberdreigingen complexer worden. Daar reageren ze op door al het netwerkverkeer beter te gaan monitoren en doorgronden. Met de geïntegreerde oplossingen van Gigamon en Flowmon, kunnen klanten op een inzichtelijkere en intelligentere wijze afwijkingen, DDoS-aanvallen en andere cyberdreigingen detecteren. Dat helpt hen de netwerk- en applicatieperformance te optimaliseren.

Beveiliging van netwerken vereenvoudigen

“Flowmon en Gigamon gaan samenwerken om het beheer en de beveiliging van netwerken te vereenvoudigen”, zegt Frank Dupker, Vice President Sales EMEA bij Flowmon Networks. “Onze geïntegreerde oplossing geeft netwerkbeheerders en securityverantwoordelijken beter inzicht in het zenuwstelsel van de IT-infrastructuur en eenvoudige analysetools om performance issues op te lossen”.

“Flowmon heeft een holistische aanpak ontwikkeld voor het verbeteren van de netwerkperformance en -beveiliging”, zegt Phil Griston, Gigamon’s director alliances & business development. “Met een geïntegreerde oplossing spelen wij in op de behoeften van veel klanten.”

De integratie van Gigamon’s GigaSECURE Security Delivery Platform met de NetFlow/IPFIX Collector en analysemodules van Flowmon

Pin It on Pinterest

Share This