Brocade lanceert Ruckus ICX 7150 Switch

14 december 2016

Ruckus Wireless, onderdeel van Brocade, introduceert de Brocade Ruckus ICX 7150 switch: een stapelbare campusswitch op instapniveau, voor klanten met een beperkt budget in bijvoorbeeld het onderwijs, de zorg en het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Eindelijk kunnen organisaties met een klein budget beschikken over dezelfde functionaliteiten en topprestaties als grote ondernemingen, terwijl het niet langer nodig is apparatuur te vervangen bij schaalvergroting en groei.

De Ruckus ICX 7150 biedt voor het eerst grootzakelijke functies en prestaties tegen een instapprijs. Minstens zo belangrijk is, dat het organisaties in staat stelt in te kopen wat nu nodig is en tegelijkertijd de mogelijkheid in huis te halen om op te schalen en uit te bouwen als de organisatie of de technologie daar in de toekomst om vraagt.

De Ruckus ICX 7150 is een 12, 24 of 48 poort 10/100/1000 Mbps model met 1/10 GbE dual-purpose uplink/stacking poorten. Dankzij de Power over Ethernet (PoE) en Power over Ethernet Plus (PoE+) functionaliteit kunnen hoge capaciteit access points (AP) en andere apparatuur eenvoudig via de dataverbinding van stroom worden voorzien.

Overige functies:

  • Via software uitbreidbare uplink/stacking poorten van 1 GbE tot 10 GbE
  • Klaar voor SDN met OpenFlow ondersteuning
  • Eenvoudig overstappen naar Brocade Campus Fabric voor netwerkautomatisering en probleemloos beheer
  • Plug-and-play via LLDP en LLDP-MED protocollen
  • Automatische configuratie ter voorkoming van fouten en met een versnelde ingebruikname
  • ‘Hot-insertion and removal’: installeren of ontkoppelen zonder het systeem offline te halen
  • Netwerk monitoring op basis van sFlow
  • Flexibel stapelen: voegt capaciteit toe aan het netwerk zonder de beheerdruk te verhogen

De Ruckus ICX 7150 switches zijn ideaal voor organisaties in de zorg, het onderwijs of het MKB en voor andere organisaties met een beperkt budget.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This