Tintri benoemt David Griffiths tot vice president EMEA

8 december 2016

Tintri heeft David Griffiths aangesteld als vice president voor de regio Europe, Middle East & Africa (EMEA). Zijn nieuwe taak is het bevorderen van de verdere groei van de omzet uit zakelijke cloud-oplossingen van Tintri.

Griffiths beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ICT, de verkoop van software, business development en partnerbeheer in de regio’s EMEA en Zuid-Oost Azië. Hij was actief in verschillende senior managementfuncties bij ServiceNow en CA Technologies, waar hij werkte aan de ontwikkeling van nieuwe markten en kanalen voor cloud-oplossingen, infrastructuurbeheer en applicatiesoftware voor ondernemingen en service providers.

Griffiths zijn kennis van de cloud provider-markt en ecosystemen voor ICT-beheer inzetten ter bevordering van het gebruik van de ‘all flash’ storage-systemen en software van Tintri voor zakelijke en cloud-applicaties.

“Tintri is uniek gepositioneerd om de flexibiliteit van de publieke cloud naar de private datacenters van klanten te brengen en hen een niveau van automatisering te bieden dat simpelweg niet haalbaar is met legacy architecturen”, aldus Griffiths. “Uit mijn gesprekken met de klanten en kanaalpartners van Tintri komt duidelijk naar voren dat Tintri zich onderscheidt met oplossingen die toegevoegde waarde bieden. De internationale aanwezigheid is de afgelopen maanden sterk gegroeid, en ik zie ernaar uit om samen met mijn collega’s deze opmars voort te zetten.”

In november dit jaar kondigde Tintri een reeks van verbeteringen van zijn storage-platforms aan die het gebruik en beheer van zakelijke clouds vereenvoudigen. Dit zijn onder meer de plug-in VMware vRealize Orchestrator, ondersteuning voor applicatiecontainers en integratie met S3. Deze verbeteringen combineren de flexibiliteit van een publieke cloud met de schaalomvang en grip van een private cloud. Tintri blijft daarnaast zijn activiteiten en merkbekendheid in de regio EMEA uitbouwen. Zo werd het recentelijk door CRN UK uitgeroepen tot ‘Vendor of the Year’.

Michael McGuire, de chief sales officer van Tintri: “David beschikt over een sterke track record wat betreft het creëren van waarde voor klanten, partners en cloud providers. Hij verkeert daarmee in een perfecte positie om bij te dragen aan onze verdere groei in EMEA. Davids diepgaande inzicht in zakelijke clouds zal de reputatie en slagkracht van Tintri in deze regio versterken.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This