Colt bouwt technische visie uit met nieuwe CIO

8 december 2016

Colt Technology Services heeft TS Narayanan per direct benoemd als VP en CIO. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan CTO Rajiv Datta.

Narayanan is gevestigd in Londen en werkte voorheen bij Tech Mahindra Ltd. Hier bekleedde hij een aantal seniorfuncties, meest recent als Senior Vice President en Head of Delivery and Solutions for Europe.

Datta in reactie op de benoeming: “TS beschikt over uitgebreide kennis over hoe telecommunicatiebedrijven opereren. Hij heeft bovendien een sterke achtergrond wat betreft de adoptie van krachtige modellen voor interactie met klanten, een goede aanvulling op Colts klantgerichte strategie.”

In zijn rol zal Narayanan verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de algehele technische visie om ervoor te zorgen dat Colt over de juiste systemen, applicaties en infrastructuurmogelijkheden beschikt ​​om de groei en strategische doelstellingen van Colt te ondersteunen.

“Colt heeft een innovatieve benadering van technologische ontwikkeling omarmd en voorziet zichzelf van wat nodig is om de digitale transformatie van het bedrijfsleven mogelijk te maken. Ik kijk ernaar uit om de organisatie te helpen gedijen in een toekomst gebouwd op gigabit snelheden en connectiviteit van een hoge kwaliteit “, aldus Narayanan.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This