PSA Migrator van Kaseya vereenvoudigt overstap van legacy-PSA-producten

7 december 2016

Kaseya introduceert Kaseya PSA Migrator. Deze oplossing vereenvoudigt en versnelt de migratie van eerste-generatie legacy-PSA-oplossingen (Professional Services Automation) naar Kaseya Business Management Solution (BMS). Kaseya BMS geeft MSP’s volledige controle over alle onderdelen van hun business: sales, marketing, human resources, klantbeheer en IT-dienstverlening. En dat tegen een prijs die 66 procent lager ligt dan die van concurrerende oplossingen.

“Vaak wordt ten onrechte gedacht dat het migreren van de ene PSA-oplossing naar de andere een enorme opgave is”, zegt Fred Voccola, CEO van Kaseya. “Kaseya PSA Migrator laat zien dat dit een fabel is. De oplossing biedt de technologie en ondersteuning die iedere gebruiker nodig heeft voor een eenvoudige, probleemloze migratie naar BMS. En dat lukt gemiddeld in minder dan een week tijd. Door afscheid te nemen van een te duur en slecht uitgerust PSA-product en te kiezen voor het moderne, kosteneffectieve BMS-platform van Kaseya, kunnen MSP’s kapitaal vrijmaken om dat vervolgens te herinvesteren in hun eigen  bedrijf.”

Eerste-generatie PSA-oplossingen zijn gebouwd op tien tot twintig jaar oude technologie. In de praktijk loop je als MSP daarmee tegen beperkingen aan, wat concurreren in de huidige markt lastig maakt. Met de introductie van een tweede-generatie PSA-oplossing maakt Kaseya BMS een einde aan het idee dat PSA-oplossingen omvangrijk en duur moeten zijn. Doordat het om een cloudplatform gaat, is de implementatie snel en eenvoudig te realiseren. Het platform is altijd vanaf elk met internet verbonden device te benaderen. Zo bespaar je zowel kosten als moeite – iets wat vaak wel geassocieerd wordt met complexe PSA-implementaties. De intuïtieve BMS-webinterface verlaagt trainingskosten en verbetert de productiviteit van de gebruiker. Daarnaast gaat de total cost of ownership aanzienlijk omlaag doordat er geen kosten meer zijn voor add-ons, hardware, systeemsoftware en systeembeheer, wat wel het geval is bij de ondersteuning en het onderhoud van verouderde PSA-oplossingen. Zo besparen gebruikers van Kaseya BMS vijftig tot 75 procent ten opzichte van de hoge kosten van PSA-oplossingen van concurrenten.

“Alles wat we doen bij Kaseya, doen we omdat we het beste willen voor onze klanten”, zegt Voccola. “De reden dat we de prijs van BMS hebben vastgesteld op een derde van de kosten van andere PSA-producten, is omdat we MSP’s hun geld en inspanningen willen laten inzetten voor producten die daadwerkelijk omzet genereren. En een PSA doet dat niet. Bij Kaseya is het onze missie MSP’s te helpen succesvol te zijn. Dat doen we door IT-oplossingen te leveren, waarmee elke MSP zijn investering twintig keer kan terugverdienen. Kaseya PSA Migrator is de nieuwste toevoeging aan ons portfolio met oplossingen die MSP’s precies die mogelijkheid geven.”

Pin It on Pinterest

Share This