Synology lanceert DiskStation DS3617xs

5 december 2016

Synology lanceert de DiskStation DS3617xs. Deze 12-bay desktop NAS-server ondersteunt maximaal 36 schijven (in combinatie met twee DX1215), is eenvoudig te gebruiken en biedt zeer hoge prestaties.

De DS3617xs is uitgerust met een Intel Xeon-D CPU. Deze draait standaard op 2,2GHz, maar kan bij piekbelastingen een turbosnelheid tot 2,7GHz behalen. De nieuwe DiskStation biedt bij RAID5 en gekoppelde 10GbE-netwerkaansluitingen een sequentiële leessnelheid van maximaal 2.358MB’s en 406.760 IOPS. De DS3617xs beschikt over een PCIe 3.0-slot dat een zeer snelle netwerkkaart ondersteunt.

“We zien bij onze klanten een duidelijke behoefte aan een zakelijke desktop NAS, die makkelijk in het gebruik is en makkelijk kan opschalen”, zegt Michael Wang, productmanager bij Synology. “Naast de zeer snelle processor beschikt de DS3617xs standaard over 16GB RAM. Dit is uit te breiden tot maximaal 48GB, voor de hoogste prestaties.”

De DS3617xs is ontworpen met het oog op toekomstige groei. Met twee optionele Synology Expansion Unit DX1215 is de nieuwe NAS eenvoudig op te schalen tot maximaal 36 schijven, voor nog meer opslagcapaciteit. Deze NAS vormt ook een naadloze opslagoplossing voor virtualisatieplatforms, waaronder VMware, Citrix, Hyper-V en OpenStack.

De DiskStation DS3617xs draait op DiskStation Manager (DSM), het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten, met een breed scala aan zakelijke toepassingen.

Synology heeft de hoogste plaats behaald in het algemene klassement van de tiende TechTarget Quality Awards-enquête voor mid-range NAS-systemen. Ook heeft Synology al vijf keer de PC Mag Business Choice Award gekregen.

Pin It on Pinterest

Share This