Juniper Networks lanceert routing met geïntegreerde beveiliging

2 december 2016

Juniper Networks maakt de beschikbaarheid bekend van nieuwe versies van zijn platforms voor virtuele routing en beveiliging. Juniper Networks vMX en vSRX Virtual Firewall zijn per direct verkrijgbaar in de AWS Marketplace. Het vMX-platform en vSRX-platform bieden vergelijkbare functionaliteit als hun fysieke tegenhangers en stellen organisaties in staat om met een simpele muisklik routing- en firewall-functionaliteit in gebruik te nemen. Zij kunnen on demand-diensten aanschaffen op basis van een abonnement voor een jaar of gebruiken per uur. Dit kan via de AWS Marketplace of via Juniper Networks op basis van een Bring Your Own License (BYOL)-model.

juniperDe voordelen van het onderbrengen van workloads in de cloud zijn reeds uitvoerig besproken. De werkelijke migratie en uitvoering van een cloud-strategie leveren echter nog altijd problemen op voor bedrijven met een eigen ICT-infrastructuur.

Volgens een onderzoek dat in 2016 werd uitgevoerd door IHS Markit ziet 53 procent van alle zakelijke respondenten in Noord-Amerika databeveiliging als het belangrijkste obstakel voor de inzet van externe cloud-gebaseerde beveiligingsdiensten. Zij geven aan behoefte te hebben aan snellere en beter schaalbare gevirtualiseerde oplossingen voor een veilige routing en migratie van workloads naar en tussen private en publieke clouds. Deze informatie is gebaseerd op de “IHS Markit Technology Cloud Services Strategies North American Enterprise Survey” van juni 2016. Juniper Networks doet geen aanbevelingen ten aanzien van deze informatie. Het nemen van beslissingen aan de hand van deze informatie is op eigen risico.

Pin It on Pinterest

Share This