ConneXie reikt opnieuw de Telecom Inspirience Awards uit

26 november 2016

Op 23 november ll. werden in San Marco Village in Schelle in aanwezigheid van 150 aanwezigen voor het 4de jaar op rij de Telecom Inspirience Awards uitgereikt door ConneXie, het vakblad voor de telecom-, CE en ICT- reseller in België. Rudi Lenaerts, voorzitter van Belgium Cloud en tevens voorzitter van de vakjury voor de B2B categorieën, mocht de awards uitreiken aan de winnaars in de categorie “Beste Datacenter”.

Tijdens een door de aanwezigen gesmaakt event met als gastvrouw Andrea Croonenberghs werden awards uitgereikt in maar liefst 13 categorieën, zowel B2C als B2B. In de categorie “Beste VoIP en PBX in de Cloud ging de golden award naar Nextel Global, terwijl Destiny Best Connectivy aan de haal ging met de golden award in de categorie “Beste Connectiviteit“. Televersal – BusinessCom werd verkozen als “Beste B2B telecom en ICT added value distributeur“, en haar general manager Remco Bakkeren kaapte daar bovenop ook nog de “Personality” award weg.

VooraleTelecom Inspirience Awards 2016er over te gaan tot de uitreiking van de awards in de categorie “Beste Datacenter”, gaf Rudi Lenaerts enige toelichting bij het belang van de cloud als fundament voor een digitale transformatie die enerzijds disruptief is voor het economisch landschap, maar anderzijds ook geweldige kansen biedt voor start-ups. Hij lichtte daarbij ook de rol van Belgium Cloud toe, die duidelijk anders is dan 5 jaar geleden bij de start van Belgium Cloud.

In een overigens zeer spannende nek-aan-nek race gingen de awards in de categorie “Beste Datacenter” naar Datacenter Oostkamp LCP, Oostkamp (gold award), LCL, Diegem (silver award) en Interxion, Zaventem (bronze award).

 

Rudi Lenaerts

Rudi Lenaerts

Rudi Lenaerts zet zijn ervaring als ondernemer en bedrijfsleider in de ICT-sector – inmiddels meer dan 30 jaar waarvan ruim 25 jaar in leidinggevende functies – in om collega’s ondernemers en bedrijfsleiders bij te staan op diverse vlakken.

Pin It on Pinterest

Share This