Kaseya: prestaties hybride cloud kunnen omhoog door geautomatiseerde monitoring

18 november 2016

Kaseya, leverancier van IT-systeembeheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb, lanceert een nieuwe release van zijn Traverse Hybrid Cloud and Data Center-monitoringoplossing. Traverse 9.4 maakt het mogelijk om het monitoren van nieuwe cloudinfrastructuren, netwerk-devices en applicaties te automatiseren voor volledig lifecycle management van het netwerk.

KaseyaMet Kaseya Traverse is het mogelijk om de infrastructuur af te stemmen op de behoeften van een organisatie. Dit kan dankzij innovaties in discovery-opties en authenticatietechnologie. Door veranderingen aan de infrastructuur te scannen, herkent Traverse 9.4 automatisch updates en monitort zo optimaal. Daarbij baseert het zich op een uitgebreide bibliotheek van best-practice signatures. Dit proces maakt een einde aan handmatige configuratie en versnelt de onboarding van nieuwe klanten voor MSP’s. Tegelijkertijd voorziet het gebruikers in organisaties van een actuele topologie van hun applicaties en veranderingen op de netwerkinfrastructuur.

Traverse 9.4 komt verder met een intuïtieve zoekfunctie. Hiermee kunnen administrators overkoepelende veranderingen aan devices en monitoring thresholds snel en met één klik inzetten en testen. De nieuwe interface is gebaseerd op Google’s Material Design-standaard en bevat nieuwe verbeteringen op het gebied van usability en mobiliteit. Ook biedt het een vertrouwde gebruikservaring en meer time-to-value voor nieuwe klanten.

Verder ondersteunt Traverse 9.4 Security Assertion Markup Language (SAML) om user-authenticated security te verhogen en om kritieke netwerk- en applicatie-infrastructuur te kunnen beschermen met single sign on (SSO) en multifactor-authenticatie (MFA). De SAML-ondersteuning is volledig geïntegreerd met andere Kaseya-producten als AuthAnvil. Dat maakt het voor klanten mogelijk om hun eindgebruikers en hun geavanceerde monitoringproducten via één enkele vendor volledige bescherming te bieden.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This