Dynatrace voegt oplossingen voor cloud-APM toe aan AWS Marketplace

18 november 2016

Dynatrace maakt zijn SaaS-abonnementen voor cloudapplicatiemonitoring direct beschikbaar in de AWS Marketplace. Gebruikers van Amazon Web Services kunnen daardoor eenvoudig gebruik maken van deze oplossing voor Application Performance Management (APM) van hun cloudapplicaties. Voorheen noodzakelijke stappen in het aankoop- en uitrolproces zijn via de AWS Marketplace overbodig.
DynatraceDe oplossing van Amazon geeft een end-to-end-inzicht in processen in clouddiensten. De software monitort en bewaakt services en instances in AWS-diensten als Amazon Elastic Compute Cloud (AmazonEC2), Amazon Elastic Book Store (Amazon EBS), Amazon Elastic Load Balancing (Amazon ELB) en Amazon Relational Database Service (Amazon RDS).

AI-gedreven, cloud-native monitoring

“Veel van onze klanten zijn voor een vlotte werking van hun applicatiestack afhankelijk onze cloudoplossing voor APM”, zegt Barry Russell, GM, Global Business Development, AWS Marketplace and Catalog Services bij Amazon Web Services. “Onze klanten willen gebruiksvriendelijke SaaS-oplossingen zoals AI-gedreven, cloud-native monitoring rechtstreeks uit de AWS Marketplace kunnen aanschaffen. We geven hen nu een eenvoudige manier voor de inkoop en uitrol van tools voor APM waarmee zij hun business kunnen stroomlijnen.”

“Met het beschikbaar maken van SaaS-abonnementen op AWS Marketplace verbeteren we de efficiency en productiviteit van IT en developmentprocessen in de organisatie”, zegt Steve Pace, Senior Vice President of Global Sales bij Dynatrace. “Deze nieuwe generatie vereenvoudigt APM, zodat cloudafhankelijke organisaties zich kunnen focussen op het leveren van uitmuntende digitale klantbelevingen, in plaats van het oplossen van problemen.”

Pin It on Pinterest

Share This