LogRhythm kondigt wereldwijd resale-partnerschap aan

17 november 2016

LogRhythm gaat een internationaal resale-partnerschap aan met Dell EMC. LogRhythm is een van de grootste OEM-klanten van Dell EMC – het partnerschap weerspiegelt de lange samenwerkingsgeschiedenis tussen de twee bedrijven. LogRhythm maakt gebruik van Dell-servers en -opslag voor het bouwen van securityapplicaties die voldoen aan de groeiende vraag naar snelle threat detection- en reactieoplossingen – een markt die volgens Gartner in 2020 is gegroeid tot 23 miljard dollar.

LogRhythm“We werken al lange tijd samen met LogRhythm en zijn dan ook blij deze samenwerking te kunnen voortzetten”, zegt Joyce Mullen, vicepresident en General Manager Global OEM and IoT Solutions van Dell EMC. “Met de samenwerking blijven we innovatie stimuleren om geavanceerde securityoplossingen te leveren, die bedrijven en organisaties beschermen tegen cyberbedreigingen.”

Met LogRhythms Security Intelligence and Analytics Platform kunnen organisaties over de gehele wereld cyberdreigingen direct en op een efficiënte manier vaststellen, erop reageren en ze neutraliseren. LogRhythms prijswinnende platform combineert next-generation SIEM, logmanagement, netwerkmonitoring, endpointmonitoring en geavanceerde security analytics. Daarnaast helpt het organisaties te voldoen aan compliance-eisen en om proactief te reageren op IT-uitdagingen.

“De vraag naar oplossingen die cyberdreigingen kunnen ontdekken en neutraliseren voordat ze materiële schade aanrichten, is nog nooit zo groot geweest”, zegt Mike Reagan, Chief Marketing Officer van LogRhythm. “Doordat onze bekroonde oplossingen voor security intelligence en analytics op deze manier beschikbaar worden voor meer bedrijven over de gehele wereld, ondersteunt het partnerschap met Dell EMC ons vermogen om deze snelgroeiende markt aan te boren.”

Pin It on Pinterest

Share This