Canonical, DigitalOcean en LiveWyer treden toe tot Cloud Native Computing Foundation

11 november 2016

Canonical, DigitalOcean en LiveWyer treden toe tot de Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Hiermee willen de partijen de omarming van containers en microservices technologieën stimuleren en een cloud native computing paradigma versnellen.

Cloud Native Computing FoundationDe CNCF is een organisatie die zich richt op de inzet en integratie van open source technologieën voor om containers met microservices te orchestreren. De community heeft inmiddels ruim 65 leden. Zij richten zich op het versnellen van innovatie in open source, het verbeteren van de ervaring van ontwikkelaars en het minder complex maken van zowel enterprise container management als microservices architecturen.

“We zijn verheugd dat Canonical, DigitalOcean en LiveWyer toetreden tot de stichting”, zegt Dan Kohn, algemeen directeur van de CNCF. “De cloud native aanpak is cruciaal voor bedrijven die op schaal willen draaien en de vraag naar agile, dynamisch georchestreerde technologieën neemt snel toe. De CNCF heeft het geluk experts van deze bedrijven toe te voegen aan zin brede community. We zijn verheugd met hen samen te werken om cloud native technologieën succesvoller te maken.”

Pin It on Pinterest

Share This