Plantronics MDA100 QD helpt bedrijven bij transitie van vaste naar softphone gebaseerde telefonie

26 oktober 2016

Plantronics kondigt de MDA100 QD aan. Deze schakelaar is ontworpen om communicatie-uitdagingen op te lossen die samenhangen met de transitie van vaste telefoons naar softphone-gebaseerde telefonie en Unified Communicatie. De MDA100 QD richt zich specifiek op omgevingen waarin veel getelefoneerd wordt, zoals klantenservicecentra. De intuïtieve schakelaar is eenvoudig in gebruik en stelt klantenservicemedewerkers in staat audio van verschillende bronnen te beheren zonder van headset te hoeven wisselen. Hierdoor kunnen ze zich richten op het bieden van optimale dienstverlening.

“Veel klantenservicecentra en andere omgevingen waarin veel gebeld wordt, zetten de stap naar softphone-gebaseerde spraaksystemen om te profiteren van meer kostenbesparingen, schaalbaarheid, procesautomatisering en efficiëntie. Tegelijkertijd moeten gedurende deze transitie traditionele vaste telefoon end points beheerd worden,” aldus Robert Manassero, Enterprise Product Marketing Manager bij Plantronics. “De Plantronics MDA100 QD schakelaar betekent minder gedoe voor organisaties die midden in deze softphone-evolutie zitten. Daarnaast hoeven klantenservicemedewerkers een training minder hoeven volgen.”

Klantenservicemedewerkers kunnen dankzij de MDA100 QD zowel verbonden worden met een vaste telefoon als softphone end points. Daarnaast wordt rekening gehouden met reeds gedane investeringen in Plantronics-headsets. MDA100 QD werkt met quick-disconnect (QD) gebaseerde headsets, waaronder de EncorePro-, SupraPlus- en Entera-families.

De belangrijkste productkenmerken zijn:

  • Intuïtief ontwerp met een toegankelijke schakelaar zodat het gespreksbeheer van gesprekken via de vaste telefoon en de softphone vergemakkelijkt wordt.
  • Plug-and-play compatibiliteit met bijna alle vaste telefoons, softphones, pc’s en Macs
  • Grote mute-knop met visuele indicator
  • Configuratieschakelaar biedt compatibiliteit met meer dan 800 vaste telefoons
  • Drie meter lange kabel zorgt ervoor dat gebruikers vrij kunnen bewegen
  • Het slipvaste basisstation zorgt ervoor dat het apparaat op zijn plek blijft staan

Plantronics MDA100 QD is compatibel met Plantronics Manager Pro, een softwareabonnement voor het beheren van audiocommuniatieapparaten. IT- en klantenservicemanagers kunnen gemakkelijk de inventaris van Plantronics MDA100 QD-apparaten bijhouden.

Pin It on Pinterest

Share This