IFS presenteert nieuwe versie IFS Enterprise Operational Intelligence

26 oktober 2016

IFS, wereldwijd leverancier van applicatiesoftware, kondigt een grote update van zijn IFS Enterprise Operational Intelligence-product (IFS EOI) aan. Het is de eerste grote release sinds de oplossing in juli 2015 werd verworven na de overname van VisionWaves. 

De nieuwe IFS EOI-versie (8.1) wordt begin 2017 op de markt gebracht en omvat de volgende verbeteringen.

  • Custom maps – Klanten kunnen hun visualisaties uitbreiden door elk type tekening of illustratie toe te voegen en te koppelen aan prestatiedata. Hierdoor zijn gebruikers in staat direct via het IFS EOI-platform prestaties te monitoren aan de hand van elk soort visuele representatie, waaronder blauwdrukken, bouwtekeningen of een afbeelding van een asset.
  • Integratie met IFS Applications – IFS EOI is nu voorzien van een plug-and-play-integratie met de informatiebronnen in IFS Applications; dit versnelt de ontwikkeling van EOI-modellen die gebruikmaken van IFS Applications-data, en voorziet klanten van een perfecte synchronisatie tussen de twee oplossingen.
  • IoT – De nieuwe versie is ontwikkeld voor de IFS IoT Business Connector en stelt klanten in staat IFS EOI te gebruiken om IoT-data te koppelen aan bedrijfsstrategie, doelstellingen, targets en prestaties.
  • Plannen – IFS EOI maakt nu naast de bestaande model-, data- en execution engines ook gebruik van de geavanceerde IFS Dynamic Scheduling Engine (DSE) die ook de planningoplossing van IFS Mobile Workforce Management mogelijk maakt. Door de planningmogelijkheid kan er prescriptive analytics worden toegepast op elk willekeurig planninggerelateerd bedrijsscenario. Aan de hand van historische data kunnen dan niet alleen mogelijke toekomstige scenario’s, maar ook de noodzakelijke additionele acties worden bepaald.
  • Nieuwe userinterface – De nieuwe versie heeft een frisse, moderne uitstraling gekregen om klanttevredenheid en een goede gebruikerservaring te promoten.
IFS EOI 8.1 wordt ontwikkeld en getest in samenwerking met early-adopter-klant Edwards Companies. Het bedrijf is gevestigd in de VS.

IFS EOI 8.1 wordt ontwikkeld en getest in samenwerking met early-adopter-klant Edwards Companies. Het bedrijf is gevestigd in de VS.

“We besloten mee te doen met het IFS EOI early-adopter-programma, omdat we als eerste wilden profiteren van de nieuwe en verbeterde functies”, zegt Dean Kissos, COO van Edwards Companies. “Als ontwikkelaar van commercieel en particulier vastgoed waren we met name geïnteresseerd in de nieuwe custom maps-functie. Deze functie stelt ons in staat een willekeurige bouwtekening of blauwdruk naar het EOI-platform te uploaden en te visualiseren. Hierdoor wordt identificatie vereenvoudigd en beschikken we over uitgebreidere monitoring- en managementmogelijkheden.”

“Sinds de overname vorig jaar hebben we onze R&D-investeringen in IFS EOI verdubbeld en deze update is het eerste, directe resultaat daarvan”, zegt Dan Matthews, CTO van IFS. “Ik ben vooral tevreden over de synergieën die we hebben gecreëerd met andere IFS-producten dankzij de integratie met IFS Applications, het erbij betrekken van onze nieuwe IFS IoT Business Connector en de incorporatie van onze scheduling engine.”

De nieuwe versie van het product werd gepresenteerd tijdens de IFS World Conference 2016 in Göteborg, Zweden. Meer informatie over hoe IFS Enterprise Operational Intelligence bedrijven helpt vind je hier.

Naast de vernieuwde versie van IFS EOI introduceert IFS nog twee nieuwe producten, waaronder een proof-of-concept oplossing die werd ontwikkeld door IFS Labs, de denktank van het bedrijf. De oplossing ondersteunt onderhoudsmedewerkers met dronetechnologie geïntegreerd met IFS Applications. De live-integratie automatiseert het genereren van werkorders bij het inspecteren van assets.

Ook lanceert IFS een nieuwe en verbeterde versie van IFS Mobile Workforce Management. De updates omvatten onder andere geautomatiseerd resource-plannen, roosteren en diensten indelen. Deze oplossing werd ontwikkeld om de klanten van IFS te helpen hun planningprocessen te stroomlijnen en te automatiseren, zodat ze hun resources op effectievere wijze kunnen gebruiken en zo tijd en geld besparen.

Pin It on Pinterest

Share This