PTC en Hewlett Packard Enterprise gaan samenwerken op het gebied van IoT-oplossingen

25 oktober 2016

PTC en Hewlett Packard Enterprise (HPE) zijn van plan samen te werken om de Converged IoT Solutions eenvoudiger beschikbaar te maken op basis van PTC ThingWorx software en HPE Edgeline Systems.

De samenwerking zal zich richten op industriële toepassingen die gebruik maken van PTC’s ThingWorx IoT platform technologieën en HPE’s hardware en datadiensten. PTC en HPE zullen de meest recente versie van de gecombineerde oplossing demonstreren op het IoT Solutions World Congress van 25 oktober – 27 oktober in Barcelona, Spanje.

De samenwerking van HPE, een wereldwijde leider in computing en dataverwerking, met PTC, een leider in visualisatie en augmented reality, moet een combinatie van vooraf geteste best-in-class hardware en software beschikbaar maken. Dit moet de klant helpen IoT-datamanagementproblemen op te lossen. Ook moet het de klant helpen om effectiever beslissingen te nemen aan de hand van de data van de sensoren. De samenwerking tussen PTC en HPE toont de range van hardware- en softwaretechnologieën die specifiek zijn ontworpen voor IoT edge computing en slimme oplossingen. Dit bestaat uit onder meer sensoren, edge computing, real-time edge analytics, machine learning en augmented reality.

De demonstratie op het IoT Solutions World Congress bouwt voort op deze technologieën die momenteel worden gepresenteerd bij HPE’s IoT Innovation Lab in Houston, Texas, en op toonaangevende evenementen zoals PTC’s LiveWorx.

“Een samenwerking van bedrijven om de uitdagingen binnen deze industrie op te lossen is de snelste manier om IoT-innovatie te versnellen en te zorgen voor toegevoegde waarde,” zegt Andrew Timm, chief technology officer bij PTC. “De resultaten die we tot nu toe hebben behaald via de samenwerking met HPE laten zien wat er mogelijk is als twee toonaangevende IoT-bedrijven een gemeenschappelijk doel nastreven. We willen een paar van de belangrijkste uitdagingen op het gebied van IoT aanpakken en nieuwe IoT-oplossingen ontwikkelen.”

Het Internet of Things belooft toegang tot enorme hoeveelheden van samengeperste data waarmee klanten hun zaken, engineering en wetenschappelijke onderzoeken kunnen versnellen. De HPE Edgeline Converged IoT-systemen in combinatie met Aruba connectiviteit en PTC’s toonaangevende technologieën vormen een sterke combinatie om deze data en inzichten met onze klanten te delen”, zegt Dr Tom Bradicich, VP en GM, Servers en IoT Solutions bij Hewlett Packard Enterprise.

Pin It on Pinterest

Share This