GeeFirm implementeert de Google-cloud bij Quint

24 oktober 2016

De internationale consulting organisatie Quint Wellington Redwood kiest G Suite (voorheen bekend als Google Apps for Work) als de volgende stap in intelligente communicatie en real-time samenwerking. Quint heeft Professional Services specialist GeeFirm geselecteerd voor de implementatie en de transitie.

GeeFirmQuint heeft als moto “Dare to Challenge”, en daagt hiermee zichzelf en klanten uit voortdurend te verbeteren en een echte Digital Transformation strategie uit te voeren. G Suite biedt een veilige omgeving voor het collaboratiemodel van het bedrijf, waarbij zowel intern als met klanten wordt samengewerkt. Voorheen maakte Quint gebruik van een private hosted omgeving. Met het oog op moderne consulting modellen, flexibiliteit alsmede de gewenste reductie van TCO- en IT-footprint kiest het bedrijf nu voor de public cloud.

Naar verwachting levert G Suite Quint snellere doorlooptijden en een grotere klantbetrokkenheid op. Daarnaast moet de oplossing bijdragen aan het aantrekken en behouden van getalenteerde professionals. Eind 2016 maken naar verwachting meer dan 220 professionals bij Quint gebruik van G Suite.

Pin It on Pinterest

Share This