Fusiebedrijf grootste Europese Microsoft-partner voor integratie en cloud-oplossingen

18 oktober 2016

Axon Olympus, een snelgroeiend Nederlands ICT-dienstenbedrijf dat zich specialiseert in de integratie van systemen en applicaties op het Microsoft-platform, fuseert met branchegenoot Codit. Het fusiebedrijf gaat verder onder de naam Codit en wordt de grootste partner voor Microsoft integratie- en cloudoplossingen in Europa, met meer dan 120 medewerkers in zes landen. Stijn Degrieck, vandaag CEO van Codit, blijft aan binnen de nieuwe organisatie. Sean MacGillavry, vandaag CEO van Axon Olympus, wordt Chief Marketing Officer van Codit en blijft verantwoordelijk voor de verdere internationale uitbreiding.

Stijn Degrieck

Stijn Degrieck

Codit en Axon Olympus werken al jaren samen, sinds eind 2014 zelfs via een joint venture, beide met een sterke focus op integratie, Internet of Things, API management, en Microsoft Azure-oplossingen. De fusie is de volgende logische stap in dit succesvolle partnership.

“We werken en communiceren eigenlijk al sinds de joint venture als één bedrijf,” zegt Stijn Degrieck. “Met deze fusie verstevigen wij onze organisatie en geven we onze internationale ambities een flinke duw in de rug. We waren reeds actief in België, Frankrijk en Portugal. Sinds dit jaar ook in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Daar komt nu Nederland bij. We verwachten voor 2016 een gezamenlijke omzet van meer dan 13 miljoen euro. Tegen 2020 moeten we de kaap van 25 miljoen euro makkelijk ronden.”

Sean MacGillavry

Sean MacGillavry

“We besteden daarbij veel aandacht aan onderzoek en ontwikkeling,” vult Sean MacGillavry aan. “De opkomst van Internet of Things en de toenemende complexiteit van het zakelijke applicatielandschap, vragen om grotere investeringen in technologische kennis. Door onze krachten te bundelen kunnen onze klanten er meer dan ooit op vertrouwen dat we het digitale transformatieproces in hun organisatie in goede banen leiden.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This