ServerHub opent eind 2016 een locatie in Nederland

14 oktober 2016

De internationale cloud provider ServerHub kondigt aan in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam zijn tweede Europese locatie te openen. De locatie moet eind 2016 in gebruik worden genomen.

ServerHubDit meldt The Whir. ServerHub nam recentelijk al een nieuwe locatie in New York in gebruik, evenals uitbreidingen in Frankfurt en Seattle. Eind 2016 komt hier dus een nieuwe locatie in Amsterdam bij.

John Brancela, CEO van ServerHub, noemt een uitbreiding naar Amsterdam tegenover The Whir een voor de hand liggende keuze met het oog op de resultaten die het bedrijf in de Europese Unie heeft gerealiseerd. Ook de grote vraag naar dedicated servers in Nederland draagt bij aan de keuze voor Amsterdam.

Pin It on Pinterest

Share This