MobileIron Bridge verenigt processen voor mobiele apparaten en desktop

11 oktober 2016

MobileIron kondigt MobileIron Bridge aan. MobileIron Bridge is de eerste oplossing die de operations op mobiele apparaten en desktops voor Windows 10 samenvoegt met één console en communicatiekanaal. Met MobileIron Bridge kunnen bedrijven Enterprise Mobility Management (EMM) inzetten om hun Windows-processen direct te moderniseren, zonder de geavanceerde beveiliging-settings en acties van traditionele clientmanagementprogramma’s op te offeren.

MobileIron Bridge verenigt processen voor mobiele apparaten en desktops

MobileIron's Logo. (PRNewsFoto/MobileIron)

  • Het register bewerken en beheren
  • Niet-MSI-toepassingen implementeren via een zakelijke appstore
  • Het bestandssysteem weergeven en beheren

“De overstap op EMM is de meest fundamentele verschuiving in Windows-beveiliging en -management van de afgelopen twintig jaar. Maar de realiteit is dat EMM op dit moment niet kan voldoen aan de volledige vereisten van IT voor desktopbewerkingen”, aldus Barry Mainz, CEO, MobileIron. “We zagen dit hiaat en ontwikkelden MobileIron Bridge zodat onze klanten hun Windows 10-migratie naar EMM kunnen versnellen.”

EMM verlaagt operationele pc-kosten tot wel 80%

MobileIron heeft vandaag een TCO Toolkit uitgebracht die de TCO van Windows 10 in combinatie met EMM vergelijkt met die van Windows 10 in combinatie met traditionele software, zoals de Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM), LANDESK, en Symantec IT Management Suite (voorheen Altiris).

Op dit moment zijn desktopbewerkingen complex en vergen ze veel handelingen. Iedere pc heeft een vergrendelde systeemkopie die is geïnstalleerd door de IT-afdeling. Enterprise mobility management (EMM) is flexibel en veel minder arbeidsintensief. Iedere pc heeft contextgevoelige policies die zakelijke gegevens beveiligen zonder de ervaring of privacy van de gebruiker op te offeren.

De TCO Toolkit omvat een kostenmodel van hardware, software, operations, uitgaven van de servicedesk en een analyse van verschillen in software en arbeid tussen traditionele en moderne modellen. Daarnaast biedt het een aanpasbaar werkblad om de TCO per implementatietype te bepalen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This