Pyramid Analytics biedt SAP-klanten nieuwe analytics-mogelijkheden

27 september 2016

Pyramid Analytics kondigt een nieuwe functionaliteit aan in BI Office die gestroomlijnd en beheerd toegang geeft tot alle gegevensbronnen in het SAP-systeem, inclusief SAP HANA en SAP BW. Met een voor SAP gecertificeerde connector kunnen klanten in BI Office hun SAP-data samenvoegen met andere kritische enterprise databronnen. Dit stelt zowel leidinggevenden als zakelijke gebruikers in staat om beter geïnformeerde en datagedreven beslissingen te nemen.

“Duizenden van ‘s werelds grootste ondernemingen vertrouwen op SAP-data om hun bedrijf te leiden,” zegt Omri Kohl, mede-oprichter en CEO van Pyramid Analytics. “Deze gegevensbronnen vertegenwoordigen alles, van HR-administratie en CRM-systeemdata tot voorraadbeheer. In combinatie met andere gegevensbronnen vertellen ze een krachtig verhaal, wat een betere besluitvorming oplevert. Omdat Pyramid Analytics een gecertificeerde connector naar SAP gebruikt, kunnen onze zakelijke klanten eenvoudig en vol vertrouwen hun SAP-data integreren met ons best-in-class enterprise business analytics-platform. En ze kunnen dat bovendien doen in een veilige, beheerde omgeving, terwijl ze hun eindgebruikers de mogelijkheid bieden om innovatief met SAP-data te werken in een self-service analytics-omgeving.”

Met BI Office kunnen bedrijven:

  • Datamodellen cureren in een governed en beveiligd framework: Het robuuste rolgebaseerde security-framework in BI-Office stelt IT-beheerders in staat om gesanctioneerde SAP-data beschikbaar te stellen aan zakelijke gebruikers op een beheerde en beveiligde manier. Hierdoor ontstaat een geïntegreerde end-to-end analytics-workflow die ervoor zorgt dat iedereen werkt met de meest actuele informatie, zonder in te leveren op IT-governance of administratieve controle.
  • Gebruikers toestaan dat ze in een self-service omgeving toegang hebben tot alle SAP-databronnen : Met de intuïtieve interface van BI-Office, in combinatie met de integratie van de connector, kunnen gebruikers hun eigen datamodellen maken waarin SAP-data met niet-SAP data samengevoegd kunnen worden. Daarnaast kunnen ze hun eigen dashboards en rapporten creëren, en zelfs bepalen wanneer de data ververst worden, zonder een beroep te hoeven doen op de IT-afdeling.
  • Toegang hebben tot verenigde analytics-dashboards: BI Office fungeert als een gecentraliseerde analytics-hub, waar gebruikers eenvoudig content van SAP en andere verschillende bronnen kunnen consolideren en analyseren, universele interacties kunnen toepassen, en de context on the fly kunnen veranderen.
  • Content en context van SAP-gegevensbronnen delen: BI Office biedt gebruikers een platform om content en business-logica te delen en opnieuw te gebruiken. Daarnaast biedt het content-aanbevelingen en threaded conversaties, die belangrijke inzichten, relaties en interacties blootleggen.

“BI Office heeft ons ongelooflijke inzichten gegeven, in combinatie met meetbare besparingen in kosten en tijd, doordat we relevante en actuele gegevens nu gemakkelijk kunnen raadplegen,” zegt Jo McGurk, BI Manager bij Voith FRS. “We zijn blij dat BI Office is gecertificeerd voor integratie met SAP. Deze toevoeging aan het BI-Office-platform zorgt ervoor dat we een alternatieve manier kunnen bieden voor toegang tot onze centrale ERP-data. Dit helpt ons aan uitzonderlijke inzichten en een beter begrip van ons bedrijf.”

“We hebben heel succesvol de technologie van Pyramid Analytics ingezet voor onze klanten en prospects,” zegt Hermann Hebben, oprichter en Managing Director van QUNIS, een partner van Pyramid Analytics. “BI Office verhoogt niet alleen de beschikbaarheid en de waarde van business analytics voor de individuele gebruiker, maar ook voor de organisatie als geheel. Beslissingen worden sneller en met minder risico gemaakt. Met deze voor SAP gecertificeerde connector zijn organisaties nu in staat om het bereik en de impact van hun analyses uit te breiden door kritieke gegevens uit hun SAP-platform op te nemen in het besluitvormingsproces op een manier die veilig en ongelooflijk eenvoudig is. We kijken er naar uit om deze oplossing bij onze klanten te implementeren.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This