SynerTrade breidt productportfolio uit

23 september 2016

SynerTrade kondigt een driejarige productroadmap aan tijdens de wereldwijde Digital Procurement Summit in Parijs. Zo breidt het inkoopsoftwarebedrijf zijn Procure-to-Pay-oplossingen uit met een portal voor leveranciers. Verder wordt het gebruikersgemak van de software verder geoptimaliseerd met onder andere de integratie van digitale handtekeningen in verschillende systemen. Diverse apps worden bovendien uitgerust met tools voor betere onderlinge samenwerking tussen inkopers. Tijdens de Digital Procurement Summit is de Nederlandse klant VimpelCom erkend met de innovatie-award voor de implementatie van een integraal Procurement Planning systeem. Deze SynerTrade-oplossing geeft realtime inzicht in de inkoop voor zo’n tien zelfstandige telecommunicatielabels uit 14 landen.

synertradeMet behulp van de SynerTrade Procurement Planning-oplossing heeft VimpelCom realtime inzicht in de status van alle wereldwijde inkoopcontracten, lopende tenders, beschikbaarheid van inkopers en bijvoorbeeld internationale besparingsmaatregelen. Het in Amsterdam gevestigde VimpelCom is een van ’s werelds grootste telecommunicatiebedrijven met een jaarlijkse omzet van $ 9,6 miljard en meer dan 200 miljoen klanten. Zo is VimpelCom het moederbedrijf van bijvoorbeeld het grootste telecommunicatienetwerk Beeline in Rusland, Djezzy in Algerije, Mobilink in Pakistan, Telecel in Zimbabwe, Wind in Italië en Kyivstar in Oekraïne. Alle op zichzelf staande bedrijfsonderdelen zijn met de SynerTrade-oplossing aan elkaar gekoppeld. Het Procurement Planning systeem verwerkt dagelijks miljoenen dollars aan inkoopwaarde.

“Dankzij SynerTrade is VimpelCom nu in staat bedrijfsstrategische beslissingen te nemen op basis van de realtime inzage in alle inkoopprocessen. Dat was een van de belangrijkste argumenten voor de toekenning van de innovatie-award voor deze Nederlandse klant,” aldus Franck Le Tendre, Executive Vice President Western Europe bij SynerTrade. “VimpelCom is een voorbeeld voor organisaties die bezig zijn met hun digitale transformatie van inkoopprocessen. Een thema dat inmiddels hoog op de agenda staat bij veel Chief Purchasing Officers. Dat is ook gebleken tijdens onze Digital Procurement Summit waar we meer dan 350 inkoopdirecteuren mochten ontvangen.”

Pin It on Pinterest

Share This