Kaseya introduceert Automation Exchange

19 september 2016

Kaseya introduceert Automation Exchange. Dit is een community-sourced en online-marktplaats voor het delen, kopen en verkopen van agent procedures, scripts, monitoring sets, rapportages, templates en andere typen systemen en vormen van netwerkautomatisering. Met meer dan zevenhonderd mensen die bijdragen aan de online-marktplaats, en duizenden downloads per week is Automation Exchange een verzamelplaats voor sterk ontwikkelde en collectieve kennis van de Kaseya-community en draagt bij aan het streven van het bedrijf naar openheid, interoperabiliteit en vendorneutraliteit.

KaseyaKaseya Automation Exchange biedt community-driven zelfservicecontent die klanten helpt om het meeste te halen uit krachtige automatiseringscapaciteiten om de productiviteit te verhogen. Doordat ze door een verhoging van de productiviteit meer tijd besparen, krijgen MSP’s en mkb-ondernemingen meer ruimte om hun eigen business en die van hun klanten te laten groeien.

“Automatisering is een essentieel onderdeel van ons succes en onze schaalbaarheid”, zegt Brian Tirado, supportteammanager bij Occidental Technical Group. “We hebben altijd te maken gehad met de uitdagingen van een gebrek aan tijd, middelen of gewoon de kennis om iets te bouwen. Met Automation Exchange kunnen we niet alleen de automatiseringsscripts die voor ons goed werken, delen met anderen, maar ook profiteren van de scripts die door andere leden van dit open ecosysteem zijn gemaakt. Automation Exchange is een waardevolle bron die ons helpt onze klanten beter te bedienen.”

De belangrijkste features van Kaseya Automation Exchange zijn:

  • contentreviews: gebruikers kunnen scripts beoordelen, onlinediscussies aangaan en contact opnemen met developers om persoonlijke feedback te geven ter verbetering van toekomstige iteraties;
  • wensenlijst: gebruikers kunnen verzoeken doen tot bepaalde codes of scripts die ze graag door Kaseya of de community ontwikkeld zouden zien;
  • gratis en betaalde vermeldingen: developers hebben de keuze hun content gratis te delen met de community, of om geld te vragen voor hun producten.

Waar concurrenten vertrouwen op het beperken van het aantal vendoren om hun klantenrelaties te onderhouden, breekt Kaseya juist een lans voor openheid en interoperabiliteit. Automation Exchange ondersteunt dit doel door het beschikbaar stellen van een platform waar gebruikers content kunnen creëren en delen, waar de gehele community profijt van heeft.

“MSP’s en mkb-ondernemingen hebben behoefte aan meer automatisering voor de managementproducten van hun IT-systemen”, zegt Mike Puglia, Chief Product Officer van Kaseya. “Automation Exchange combineert Kaseya’s ervaring met de kracht van onze community om de standaardplek voor de branche te worden, waar IT-professionals samenkomen om systemen en netwerkautomatisering te delen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This