Riverbed versnelt cloud first en digitale transformatiestrategieën met nieuwe oplossingen

15 september 2016

Riverbed Technology, leverancier van oplossingen voor het optimaliseren van applicatieprestaties, introduceert software defined oplossingen voor het versnellen van cloud first en digitale transformatiestrategieën. Deze strategieën zijn voor bedrijven van groot belang zijn om succesvol te zijn in de hedendaagse digitale wereld.
riverbedDigitale transformatie zorgt in alle sectoren voor disruptie en is, mede door de toename van cloud en mobiele technologieën, de kern van veel businessstrategieën geworden. Ondanks de voordelen hiervan gebruiken veel bedrijven nog altijd legacy netwerkarchitecturen en is hun netwerk- en applicatie-infrastructuur nog niet digital ready. Daardoor lopen initiatieven voor digitale transformatie het risico spaak te lopen. Sterker nog: hoewel IDC experts verwachten dat digitale transformatie jaarlijks toeneemt tot wel 2,1 biljoen dollar in 2019, is in 2017 zestig procent van de digitale transformatie-initiatieven door een gebrek aan een strategische infrastructuur niet in staat op te schalen. Bovendien creëren de cloud en mobiliteit van eindgebruikers een hybride IT-model dat complex is in beheer en kostbaar in onderhoud.

Software defined en cloud gerichte aanpak

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, komt Riverbed met nieuwe oplossingen die bedrijven helpen om van legacy hardware te transformeren naar een nieuwe software defined en cloud gerichte aanpak voor netwerken en om de eindgebruikerervaring te verbeteren. Hierdoor benutten bedrijven het volledige vermogen van hun initiatieven op het gebied van digitale-transformatie. Riverbeds nieuwe oplossingen zijn onder andere:

  • SteelConnect 2.0: een schaalbare, application defined SD-WAN oplossing die een geïntegreerd inzicht biedt in cloud first netwerken.
  • Riverbed Cloud-Ready Branch: een software defined, cloud ready oplossing waarmee de IT-behoeften van alle vestigingen eenvoudig, flexibel en schaalbaar zijn te implementeren en te beheren;
  • SteelCentral SaaS: een oplossing voor uitgebreid inzicht in zowel de cloud als daarbuiten en nieuw beheer van de eindgebruikerervaring op verschillende apparaten met SteelCentral Aternity;
  • Nieuwe cloud en gevirtualiseerde varianten van SteelFusion.

Software defined oplossingen voor digitale transformatie

De nieuwe oplossingen van Riverbed zijn een uitbreiding op het Riverbed Application Performance Platform en bieden de flexibiliteit, het inzicht, en de prestaties die bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn in een cloud en digitale wereld. Door gebruik te maken van het platform kunnen organisaties over elk netwerk apps, data en diensten aanbieden vanuit elke publieke, private of hybride cloud naar elk gewenst eindpunt.

  • Riverbed SteelConnect 2.0 – SteelConnect is een application defined SD-WAN oplossing voor het cloud tijdperk. SteelConnect is ontwikkeld om de ‘legacy’ netwerkroutingmarkt te doorbreken, met de mogelijkheid om duizenden handmatig geconfigureerde routers te vervangen door virtuele netwerken gebaseerd op zero touch provisioning en eenvoudig change management.
  • Riverbed Cloud-Ready Branch – Riverbeds Cloud-Ready Branch transformeert branch office IT met een software defined, cloud ready oplossing die is gebouwd op het Riverbed Application Performance Platform en een eenvoudige, flexibele, en schaalbare manier biedt om de IT-behoeften van alle vestigingen te implementeren en te beheren.
  • Riverbed SteelCentral – SteelCentral is het commandocentrum voor applicatieprestaties dat uitgebreide prestatiemonitoring en -beheer biedt in publieke-, private-, en hybride cloud omgevingen.
  • Riverbed SteelFusion – De software defined oplossing SteelFusion is nu in twee nieuwe varianten beschikbaar om klanten meer keuze te bieden in hoe zij gedistribueerde infrastructuur transformeren in een Software Defined Edge die flexibel, veilig en kosteneffectief is.

Pin It on Pinterest

Share This