Infor presenteert CPQ Enterprise Quoting

14 september 2016

Infor kondigt de beschikbaarheid aan van Infor Configure Price Quote (CPQ) Enterprise Quoting. Deze nieuwe applicatie maakt deel uit van de Infor Customer Experience Management suite en biedt één centraal punt voor het delen van product-, klant-, en bestelinformatie met alle back-end productie- en bedrijfssystemen, waaronder supply chain-systemen. Dit stelt organisaties in staat weloverwogen keuzes te maken gebaseerd op up-to-date informatie en consistente prijsstellingregels. Ook kunnen de offreer- en bestelprocessen worden versneld.

Standaardinformatie over gepersonaliseerde producten

infor1Infor CPQ levert een intuïtieve productconfiguratiemodule die eenmalig kennis opdoet over aanpasbare producten en vervolgens deze informatie deelt met dealers en het verkoopteam op elk apparaat. De applicatie biedt ook uitgebreide offerte- en bestelmogelijkheden, automatisch gegenereerde 2D- en 3D-productbeelden en geautomatiseerde documentatie om gepersonaliseerde voorstellen, prijsopgaven en andere verkoopdocumenten te leveren vanuit elke applicatie on premise of in de cloud. De nieuwe Enterprise Quoting-module completeert de applicatie door gebruikers alleen naar beschikbare items en aanpasbare productfeatures, -opties en -afmetingen te leiden, waarbij wordt gewaarborgd dat de configuraties een reëel aanbod geven.

De betrouwbare koppelingsmogelijkheden die Infor CPQ Enterprise Quoting biedt, helpen organisaties sneller en efficiënter te communiceren op alle niveaus van het verkoopkanaal – van klant tot verkoper en van handelaar tot fabrikant. Leden van multi-level verkoopkanalen kunnen nauw samenwerken en meer omzet genereren door gebruik te maken van export-/importmogelijkheden en webgebaseerde communicatiemogelijkheden voor RfQ offerteaanvragen, orders en andere transacties. Ook hebben gebruikers nu de mogelijkheid om status- en procesgoedkeuringen te krijgen voor nieuwe productvariaties en bijzondere prijsstellingaanvragen met behulp van samenwerkings- en workflow-opties.

Bovendien levert Infor CPQ Enterprise Quoting productvisualisatie waardoor gebruikers tijdens de configuratie visueel hun producten, functies en optieselecties kunnen bevestigen. En verder biedt het een dynamische prijsstelling om snel configuratie-specifieke catalogusprijzen, verkoopkosten en adviesprijzen te genereren, en een automatische goedkeuring in het bedrijfssysteem via enterprise integratie. De oplossing is gebruiksvriendelijk voor niet-IT-professionals. Het platform is namelijk ontworpen voor personalisatie en kan snel worden afgestemd op de offerte- en verkoopervaring die aansluit bij de markt en de unieke behoeften van een organisatie.

“Fabrikanten en distributeurs van complexe producten moeten miljoenen onderdelen beheren en willen op één centraal punt inzicht hebben in de status hiervan – van order tot aflevering – en informatie bieden waar fabrikanten, verkopers en eindgebruikers op kunnen vertrouwen”, zegt Jason Rushforth, vicepresident en general manager van Infor Customer Experience Suite. “Met Infor CPQ Enterprise Quoting kunnen klanten vanuit een centraal punt controle houden over product-, klant- en orderinformatie en hoe ze die delen binnen alle back-end bedrijfssystemen en met partners. Dit resulteert in een klantervaring die de merkloyaliteit vergroot en de verkoop een boost geeft.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This