Innovatieve software helpt organisaties de voordelen van UC te benutten

13 september 2016

Gigaset pro, leverancier van unified communications-oplossingen voor bedrijven, introduceert Gigaset pro Unified Communication Suite (UC Suite): een softwaresuite die communicatietechnologieën integreert in zakelijke software. 

De UC Suite voldoet aan erkende standaarden, zoals TAPI, en is gebaseerd op een schaalbare architectuur. Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van nieuwe communicatietechnologieën, moeten bedrijven steeds vaker kritische applicaties integreren met hun communicatiebehoeften. Maar doordat dit vaak duur en ingewikkeld is, zijn veel van deze integratiesystemen van computer en telefoon vaak alleen beschikbaar voor grote bedrijven. De Gigaset pro UC Suite maakt hier een einde aan. Dankzij de mogelijkheid van licentieaanschaf per apparaat betalen organisaties alleen voor wat ze nodig hebben en kunnen ze uitbreiden wanneer dat nodig is.

Een efficiënte oplossing

Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van nieuwe communicatietechnologieën, moeten bedrijven steeds vaker kritische applicaties integreren met hun communicatiebehoeften. Maar doordat dit vaak duur en ingewikkeld is, zijn veel van deze integratiesystemen van computer en telefoon vaak alleen beschikbaar voor grote bedrijven. De Gigaset pro UC Suite maakt hier een einde aan. Dankzij de mogelijkheid van licentieaanschaf per apparaat betalen organisaties alleen voor wat ze nodig hebben en kunnen ze uitbreiden wanneer dat nodig is.

Hardware en applicaties

Dankzij het gebruik van de TAPI-standaard integreren eindgebruikers hun telefonie met diverse applicaties van Microsoft, Sage, Salesforce, Oracle, SugarCRM, Lotus, Goldmine en veel andere vendoren – inclusief uitgebreide support voor Microsoft Office, Outlook, Exchange en Skype for Business. De software draait op standaard-Windows-pc’s en -servers. UC Suite ondersteunt traditionele, desktop- en mobiele telefoons, waardoor bedrijven zelf bepalen hoe ze willen bellen en gebeld worden, met de vrijheid om communicatie via smartphones, desktop, DECT of software te integreren.

Meer opties van de Unified Communication Suite

  • Door Instant Messaging en e-mail te integreren met de gebruikersstatus, weet je direct wie beschikbaar zijn en communiceer je snel via één klik.
  • Klantgegevens zijn op te vragen op basis van details van de beller.
  • ‘Click to dial’ vanaf je computer.
  • ‘Contact pop-ups’ van inkomende gesprekken.
  • Aanwezigheidsstatus van alle collega’s.
  • Werkt met elke Gigaset pro-desktoptelefoon en DECT-telefoon binnen de Gigaset pro T440/T640 en Hybrid 120GE on-premise solutions.

Pin It on Pinterest

Share This