Overzicht top 10 Belgische datacenters gelanceerd

12 september 2016

In samenwerking met Belgium Cloud heeft ConneXie (Belux) een top 10 van Belgische datacenters gelanceerd. De selectie gebeurt door een onafhankelijke en professionele jury die bestaat uit redacteuren uit het team van ConneXie en Belgium Cloud, daarbij ondersteund door datacenter-experten uit de bedrijfswereld.

“Deze jury beslist autonoom en er wordt geen enkele informatie uitgewisseld noch correspondentie beantwoord, over de resultaten of over de scores”, vertelt Freddy Michielsen, hoofdredacteur van ConneXie. “De verkregen informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor de bepaling van de top 10 en zal nooit aan derden medegedeeld worden.”

Elk datacenter wordt individueel beoordeeld, ook voor bedrijven die in België meer dan één datacenter uitbouwen. Deze top 10 wordt gepubliceerd in de Datacenter Special deel 2 van ConneXie Belux die tweede helft van oktober verschijnt. Ook op Belgium Cloud zal aandacht aan deze top 10 worden besteed.

De deelname aan deze selectie kan enkel door deze vragenlijst in te vullen en is gratis. Inzendingen moeten ons per mail bereiken ten laatste op 29 september 14 uur via freddy.michielsen@skynet.be

Awards

Op de vierde editie van de Telecom Inspirience Awards op 23 november worden uit deze top 10 drie datacenters geselecteerd voor een Bronzen, Zilveren en een Gouden award.

Van de redactie

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This