Synology introduceert RackStations RS3617xs+, RS3617RPxs en RS217

8 september 2016

Synology lanceert de RackStations RS3617xs+, RS3617RPxs en RS217. Deze krachtige rackmount servers bieden hogere prestaties bij het verwerken van data en zijn voorzien van nieuwe technologie die de integriteit en kwaliteit van data garanderen.

“De uitbreiding van Synology’s aanbod met de RS3617xs+, RS3617RPxs en RS217 geeft organisaties nieuwe opslagmogelijkheden, voor meer IT-flexibiliteit en -efficiency”, zegt Michael Wang, Product Manager bij Synology. De RackStations bieden uitgebreide zakelijke services, zoals meerdere backupapplicaties om kritieke bedrijfsinformatie te beschermen. Verschillende collaborationtools helpen de productiviteit te verhogen.”

De RS3617xs+ is voorzien van een 2,2GHz six-core processor en biedt ongekende prestaties van ruim 4.937MB/s sequentiële doorvoer en 556.727 IOPS wanneer zes 10GbE-aansluitingen via Link Aggregation met elkaar zijn gekoppeld. De RS3617xs+ is standaard voorzien van twee 10GBase-T poorten en vier Gigabit LAN-aansluitingen. Optioneel kunnen nog twee extra 10GbE netwerkkaarten worden geïnstalleerd.

De RS3617RPxs is uitgerust met een 2,5GHz quad-core processor, voor solide prestaties van ruim 3.829MB/s sequentiële doorvoer en 433.873 IOPS wanneer vier 10GbE via Link Aggregation met elkaar zijn gekoppeld.

Zowel de RS3617xs+ als de RS3617RPxs zijn standaard voorzien van 8GB DDR4 ECC Ram (uit te breiden tot 64GB), voor gegarandeerde data-integriteit bij het verwerken van kritieke data. Beide RackStations ondersteunen ook Synology High Availability en bieden een reeks aan redundante componenten, waaronder systeemventilators en netwerkaansluitingen met ondersteuning voor failover. De RS3617RPxs kan worden voorzien van een dubbele stroomvoorziening, voor optimale beschikbaarheid. De RS3617xs+ en RS3617RPxs vormen beide een naadloze opslagoplossing voor virtualisatieomgevingen, zoals VMware, Citrix, Hyper-V en OpenStack Cinder.

De RS217 beschikt over twee schijfposities en is voorzien van een 1,33GHz dual-core processor voor uitstekende prestaties bij het lezen en schrijven van versleutelde data: respectievelijk 113MB/s en 67MB/s. Dit betekent een prestatieverbetering van 214% ten opzichte van zijn voorganger bij het verwerken van versleutelde data. De RS217 biedt tevens zeer goede prestaties bij het lezen en schrijven van niet-versleutelde data: respectievelijk 210MB/s en 127MB/s. Het compacte 12-inch design past perfect in een standaard rack of een wall mount rack, zonder dat daarvoor aparte rail kits nodig zijn. Dit maakt de RS217 bij uitstek geschikt voor industriële omgevingen, kleinere serverruimten en andere werkomgevingen met beperkte ruimte.

De RS3617xs+, RS3617RPxs en RS217 draait op DiskStation Manager (DSM), het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten met een breed scala aan productiviteitsverhogende toepassingen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This