Gigaset pro introduceert nieuwe serie PBX’en

6 september 2016

Gigaset pro introduceert de eerste twee nieuwe PBX-telefooncentrales in een nieuwe lijn VoIP-communicatiesystemen voor het stroomlijnen van zakelijke-communicatieprocessen binnen de groeiende mkb-markt. Met de nieuwe, hybride T440 PRO en T640 PRO met ingebouwde legacy-ondersteuning kunnen klanten hun bestaande ISDN- en analoge lijnen blijven gebruiken en tegelijkertijd naadloos de wereld van VoIP en SIP betreden. Bedrijven profiteren van een plat licentiemodel zonder verborgen kosten, zodat ze voor een aantrekkelijke prijs voorzien zijn van een toekomstbestendige VoIP-oplossing. Qua capaciteit kan het T440-communicatieplatform tot honderd apparaten en twintig parallelle gesprekken behandelen; de T640 zelfs tot 250 apparaten en veertig parallelle gesprekken. Gebruikers hebben toegang tot een zeer intuïtieve web user interface voor eenvoudig management van hun telefoongesprekken, voicemailberichten, contacten en meer.

De nieuwe PBX-platformen integreren naadloos met alle SIP-based desktoptoestellen en zakelijke IP DECT-oplossingen van Gigaset pro. Alle apparaten die op het systeem worden aangesloten, zijn voorzien van volledige autoprovisioning voor eenvoudige installatie en set-up. Met deze nieuwe platformen en de Gigaset pro IP DECT-oplossingen gaat de DECT-handset van gebruikers op hetzelfde moment af als hun desktoptelefoon. Dat zorgt voor extra mobiliteit, beter contact met klanten en uiteindelijk voor lagere kosten per gebruiker. De on-premise aanpak maakt betaalbare, op maat gemaakte oplossingen mogelijk.

Beide platformen zetten inkomende oproepen automatisch door naar de juiste persoon of groep. Een configureerbare, geautomatiseerde operator maakt het mogelijk bellers een reeks belopties aan te bieden, zoals ‘Kies 1 voor Sales’. De IP PBX bevat een gratis wachtrijsysteem dat de beller informeert over zijn of haar positie in de rij. Bedrijven kunnen de standaardmuziek bij wachtrijondersteuning vervangen door hun eigen audiobestanden. Het geavanceerde voicemailsysteem is ook buiten het kantoor toegankelijk en berichten kunnen rechtstreeks als audiobestand naar een smartphone worden verstuurd. Ook het hoofdscherm van de gebruiker is te configureren en aan te passen aan persoonlijke behoeften. De user interface is automatisch schaalbaar en past zich snel aan elk scherm aan: van smartphone tot en met desktop.

De T440 PRO en T640 PRO ondersteunen diverse soorten telefoonboeken. Gebruikers kunnen elk Gigaset pro-device gebruiken voor toegang tot hun eigen telefoonboek. Met de aanpasbare web interface zijn de belangrijkste contactpersonen altijd binnen handbereik.

“In onze huidige, supersnelle, zakelijke wereld is flexibiliteit een must”, zegt Thomas Kopowski, Product Manager VoIP bij Gigaset pro. “Met de Gigaset T440 PRO en T640 PRO passen bedrijven zich snel aan de veranderende omgeving en de groeiende communicatiebehoeften aan. De IP PBX is schaalbaar en dat is erg belangrijk voor mkb-bedrijven die uitbreiden en nieuw personeel aannemen. Met het platte licentiemodel en het ingebouwde smart migration-concept zijn niet alleen de kosten per gebruiker, maar is ook de TCO erg laag. Tel daar de gebruiksvriendelijkheid van de intuïtieve interface bij op, en je weet zeker dat je Gigaset pro-communicatiesysteem klaar is voor de toekomst.”

Pin It on Pinterest

Share This