Pascal Laffineur, nieuwe CEO aan het hoofd van de NRB-groep

24 augustus 2016

De raad van bestuur van NRB heeft Pascal Laffineur benoemd tot voorzitter van het directiecomité. Hij neemt zijn functie vanaf 1 oktober 2016 op en volgt Ulrich Penzkofer op.

Pascal Laffineur is 51 jaar en heeft een diploma burgerlijk ingenieur (UCL) en een master in business administration. Hij begon zijn carrière bij Alcatel in Charleroi en ging vervolgens aan de slag bij SFR in Parijs. In 1999 vervoegde hij de Altran-groep waar hij verschillende functies bekleedde, zowel in België als in het buitenland. Sinds 2009 is hij Chief Executive Officer Benelux bij Altran Technologies. Pascal Laffineur is ook lid van het directiecomité van Agoria.

In de loop van zijn carrière deed hij veel ervaring op als teammanager. Hij heeft ook belangrijke veranderingen in goede banen geleid, met name in het kader van fusies en de integratie van activiteiten.

Met Pascal Laffineur verrijkt de groep zich met de nodige vaardigheden en het professionalisme om de integratie van Trasys tot een goed einde te brengen, de groep verder te ontwikkelen en haar positie van toonaangevende speler op de IT-markt te versterken.

Pascal Laffineur neemt zijn functie als hoofd van de NRB-groep op vanaf 1 oktober 2016. Hij volgt Ulrich Penzkofer op, die afgelopen lente zijn vertrek aankondigde.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This